Saariselkä | Stand Upia Ruskaviikoilla!

Saariselän ruskassa tapahtuu! Ruskaviikoilla järjestetään tanssien ja karaokekilpailun lisäksi kaksi Stand Up -iltaa, joiden liput ovat myynnissä nyt!

Lippuja Stand Up -iltoihin voit ostaa Santa’s Hotel Tunturin vastaanotosta hintaan 15EUR/kpl:

Santa’s Hotel Tunturi
Lutontie 16
99830 Saariselkä

Puh. 0400 102 191


KE 13.9.2023 KLO 20 JOHANNA TOHNI & PAUL WESTLAKE

Johanna Tohni aloitti stand upin tekemisen 2012  ja on kiertänyt Suomen stand up -lavoja siitä lähtien. Kahden teinin äitinä on välillä päästävä hengähtämään lavoille. Teinit, vanhemmuus ja etenkin keski-ikäistyminen ovat ytimessä tämän muijan elämässä. Lisäksi siihen kuuluu vähän haikailua nuoruuteen ja villeihin seikkailuihin sekä noloihin kokemuksiin! Johanna esiintyy useilla klubeilla ja festareilla Suomessa ja on mukana TTT-klubin supersuositussa stand up -showssa Mars vs. Venus? 1 ja 2 sekä Nelosen Stand up! -ohjelmassa.

Paul Westlake on todellinen herrasmieskoomikko. Briteistä jo pari vuosikymmentä sitten Suomeen muuttaneen koomikon tuotoksiin on lähes jokainen suomalainen törmännyt, sillä me kaikki olemme opiskelleet englannin kieltä Paulin kirjan tahdissa – hän on nimittäin kirjoitanut OK English englannin oppikirjan. Paul on paitsi stand up -koomikko, myös kääntäjä ja monikulttuurinen tutkija, joten Paulilla riittää hersyviä oivalluksia niin suomalaisten ominaispiirteistä, omalaatuiseta kulttuurista kuin maailman menostakin. Paul esiintyy suvereenisti myös suomeksi.

TO 21.9.2023 KLO 20 ANITTA AHONEN & MATTI PATRONEN

Stand up -koomikko Anitta Iso A Ahonen, tuo oman elämänsä anarkistiorvokki, kukkii siellä missä häntä huvittaa. Tällä Juupajoen lahjalla on yli 2400 stand up -keikkaa takanaan ja paljon raatorehellistä sanottavaa asiasta kuin asiasta. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja Ahonen tunnetaankin räävittömänä bitchinä, Tammelan Rivo-Riittana sekä vuodesta 2022 tiktokin kiroilevana rollaattorimummona. Tiktok-nuoriso on antanut idolilleen muitakin lempinimiä: toteemieläin, voimaeläin, tiktokin vapahtaja ja yhdelle 16-vuotiaalle hän on roolimalli.

Matti Patronen on Suomikomiikan Jeesus: nöyrä, kuuluisa ja vähän parempi kuin muut. Tämän koko kansan henkisen kutittajan aivoista löytyy peräti kolme puoliskoa; oikea, vasen ja hauska. Heti syntymänsä jälkeen Matti kapaloitiin perheen kesämökin ulkohuussista löytyneeseen Pahkasikaan ja sen jättämät arvet ovat onneksi ikuisia. Lavalla Matti on lämmin kuin isoäidin syli, terävä kuin karhukoplan kynsiviila ja kestävä kuin Paavo Väyrynen. Horoskoopiltaan Matti on nouseva suippumadonlakki. Kun lähikaupassasi on uuden pullonpalautusautomaatin avajaiset, on todennäköisesti Matti siellä esiintymässä. Hän todella rakastaa esiintymistä.


Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan ruskaohjelmasta Tunturiin!