Saariselkä | Ruskakaraoke Santa’s Hotel Tunturissa

Tänä vuonna Santa’s Hotel Tunturissa pääsee ruskan aikana heittäytymään musiikin ja hienojen esitysten vietäväksi, kun karaokessa kisaillaan niin Tunturikaraoken viikkokisojen kuin Johannan Saariselän Karaoketähti 2023 -kilpailujen merkeissä.

Tunturin Ruskakaraoke ja Johannan Saariselän Karaoketähti 2023 -kilpailut

Tunturikaraoken viikkokisoihin voit osallistua viikoilla 36 ja 38. Voit osallistua kumpaan esikarsintaan haluat – esikarsinnoista parhaat valitaan finaaliin! Viikolla 37 voit osallistua Johannan Saariselän Karaoketähti-kilpailuun, jossa on peräti neljä esikarsintaa. Myös näissä voit osallistua mihin esikarsintaan vain, ja edetä finaaliin 15.9.2023!

Majoitus Saariselällä ruskaviikoilla 36-38

Majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä ruska on suosittua aikaa Saariselällä! Santa’s Hotel Tunturissa on ruskan aikana voimassa viipymäetu: kun majoitut vähintään 3 yötä, säästät 15% muutosturvahinnasta*.


*Muutosturvahinta: Ilmainen peruutus 30 päivää ennen tulopäivää. Tulo – ja lähtöpäivää voi muuttaa ilman kuluja yhden vuoden (1) sisällä alkuperäisestä tulopäivästä. Muutokset tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen saapumista. Jos huonehinta on korkeampi uusien varauspäivien kohdalla, erotus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos huonehinta on edullisempi uusien varauspäivien ajalla, erotusta ei palauteta. Alle 30 päivää ennen tuloa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% peruutusmaksu.