Saariselkä | Tunturissa tanssitaan koko kevät! Lue lisää ohjelmasta ja kevään majoitustarjouksista.

Legendaariset Tunturihotellin tanssit tekevät taas paluun keväällä. Saariselällä jo vuosikymmenien ajan vahvana elänyt tanssiperinne kukoistaa koko kevään, ja tanssien lisäksi Tunturissa herkutellaan viikoittain erikoisilla elämysillallisilla.

Varaa ravintolapaketit ennakkoon ja hyödynnä kevään majoitustarjous, niin varmistat paikkasi kevään vilkkaimmilla elämys- ja tanssiviikoilla Saariselällä!

Kevään majoitustarjoukset sisältävät tanssiliput tapahtumapäivinä

Santa’s Hotel Tunturissa majoittuvat hotellivieraat saavat liput kevään tansseihin ilmaiseksi! 

Kun majoitut Santa’s Hotel Tunturissa 24.3.-30.4.2024 2 yötä, säästät 10% ennakkoon maksetusta hinnasta tai muutosturvahinnasta*. Kun majoitut vähintään 3 yötä, säästät 15%!

Hyödynnä edullinen hiihtopaketti

Majoituksiin aikavälillä 9.3.-30.4.2024 on saatavilla nyt myös edullinen hiihtopaketti, joka sisältää hotelliaamiaisen lisäksi buffet-illallisen ravintolassamme sekä tanssiliput tapahtumapäivinä.

Hiihtopaketti on saatavilla vähintään 3 yön majoituksiin – jos yövyt yli 7 yötä, on hinta/yö vieläkin edullisempi!

Ohjelmaa Tunturissa keväällä

Viikot 11-16 tanssahdellaan Tunturissa useampana päivänä viikossa. Tanssikansaa tahdittaa esimerkiksi alan konkarit Lasse Hoikka & Souvarit sekä Seinäjoen Tangomarkkinoiltakin tuttu Jarkko Honkanen Taiga-orkestereineen.

Tanssien lisäksi elämyksiä tarjoillaan illallistenkin muodossa. Kolmen ruokalajin elämysillalliselta Santa’s Hotel Tunturin lappilaisessa kodassa lumoavan joikuesityksen kera ei tunnelmaa puutu, ja pohjoisen herkuista pääsee nautiskelemaan myös Kullankaivajan buffetissa Lapin iltoina.

Koe Lapin kevät parhaimmillaan

Illat tanssahdellen, päivät ulkoillen = täydellinen Lapin loma! Maalis-huhtikuussa on Pohjois-Lapissa yleensä kelit parhaimmillaan, kun päiviä valaisee auringonpaiste ja komeat keväthanget kimmeltävät eikä pakkanen pure kylmästi. Hiihtokauttakin riittää vielä, ja perinteisesti parhaat hiihtokelit Saariselällä ovatkin kevättalvella.

Tai ota yhteyttä myyntipalveluumme:
Puh. 0400 102 190
saariselka(at)santashotels.fi


*Ennakkoon maksettu hinta: ei peruutusoikeutta
Muutosturvahinta: Ilmainen peruutus 30 päivää ennen tulopäivää. Tulo- ja lähtöpäivää voi muuttaa ilman kuluja yhden vuoden (1) sisällä alkuperäisestä tulopäivästä. Muutokset tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen saapumista. Jos huonehinta on korkeampi uusien varauspäivien kohdalla, erotus maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jos huonehinta on edullisempi uusien varauspäivien ajalla, erotusta ei palauteta. Alle 30 päivää ennen tuloa tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100% peruutusmaksu.