Saariselkä | Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä 2024

Keittiömestareiden Herkkupöytä Saariselällä vuonna 2022

Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä katetaan Santa’s Hotel Tunturin Siula-ravintolaan lauantaina 9. marraskuuta 2024. Vuoden teemana on suomalaiset maut.

Perinteen mukaisesti isänpäivän aattona järjestettävä Herkkupöytä katetaan tänä vuonna jo 33. kerran. Paikalle odotetaan jälleen satoja vierailijoita, ruoka-alan ammattilaisia, alan opiskelijoita sekä yhteistyökumppaneita.

Tapahtuma on myyty aikaisempina vuosina usein loppuun jo ennalta, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin ennakkoon!

Herkkupöytä & majoitus

Santa’s Hotelsin verkkokaupasta löydät useita majoitusvaihtoehtoja Herkkupöydän ajalle. Juhlijan majoitustarjouksella säästät 15% päivän parhaasta joustavasta hinnasta.

Voit varata majoituksesi myös myyntipalvelustamme puhelimitse 0400 102 190 tai sähköpostitse saariselka(at)santashotels.fi

Pöytävaraukset Herkkupöytään

Voit varata paikkasi Herkkupöytään verkosta tai myyntipalvelumme kautta. Pöytävaraukset myyntipalvelustamme puhelimitse 0400 102 190 tai sähköpostitse saariselka(at)santashotels.fi.

Kattaukset klo 18, 19 ja 20.

Hinnat: 78 EUR/aikuinen, 45 EUR/lapsi. Viinipaketti 44 EUR/hlö (sis. alkudrinkki, kaksi kaatoa viiniä, jälkiruokaviini)

Erikseen sovitut alennushinnat: varaathan paikkasi suoraan puhelimitse 0400 102 190 tai saariselka(at)santashotels.fi

Lapin Keittiömestareiden 33. Herkkupöytä, Santa’s Hotel Tunturi

Mädit ja Äyriäiset

Jokirapukakkua ja maivan mätiä
Siianmätihyytelöä ja juuressipsiä
Kampasimpukkaa, porkkana-inkivääri pyrettä ja kurkku-minttupikkelssiä
Kuningasrapua, perunaa ja emmentalia

Kylmät Kalat

Graavattua särkeä ja mummonkurkkua
Matalalämpökypsennettyä taimenta ja haukea, hernepyrettä
Savustetulla suutarilla täytettyjä tuhkatuulihattuja
Halstrattua siikaa Lasimestarin tapaan
Kuusenkerkällä glaseerattua taimenta, savumajoneesia

Kylmät Lihat

Naudan bavettea, sidesalaattia ja maarianheinäöljyä
Paistettua Meri-Lapin karitsan ulkofileetä ja minttu-vuohenjuusto vaahtoa
Porotartar, keltuaiskreemiä ja pikkelöityä retikkaa

Kylmät linnut

Hanhirilletteä, karpalokompottia ja kotimaisia juureksia
Riekkopateeta, naurislastua ja riimiriekkoa

Kylmä kasvis

Maa-artisokkalappapuuroa, puolukkarusinaa ja ruisrouhetta
Juuriselleriä hampputäytteellä ja lehtikaalimurua
Paahdettua kuningasosterivinokkaan jalkaa ja merilevää
Piparjuurella maustettua etikkamunakoisoa
Koivu-gin tonic -helmiä ja pikkelöityä kurkkua

Lämmin pääruoka

Kylmäsavulohella täytettyä siikaa ja liekitettyä jokirapukastiketta
Paahdettua naudan rintaa ja suppilovahvero-pihlajanmarjakastiketta
Kurttukaali-rouskukäärylettä
Perunaa, kaskinaurista ja naattiporkkanaa

Leivät

Hapanjuurileipä
Kaurainen perunaleipä
Joululimppu
Hapanjuurisämpylä
Pave hedelmäleipä
Siemenpatonki
Perunarieska
Rouheinen reikäleipä
Ruisleipä

Gluteeniton vuokaleipälajitelma

Juustot

Lämmintä munajuustoa ja vadelmahilloa
Leipäjuustoa hillakiilteellä
Peltolan Blue:ta ja omenahilloketta

Jälkiruoka

Kampanisu, kahvikreemiä ja puolukkageeliä
Maitosuklaa-jogurttikääretorttua ja karviaista
Tiikerikakkua
Porkkana-tyrnileivos ja Amarettoa
Sitruunarahkamunkki
Mustikka-kardemumma punnuspulla
Hillapehmistä ja suolakaramellia

Variksenmarjamarmeladi
Irish coffee-suklaakonvehti
Earl grey-suklaakonvehti
Mustaherukka-suklaakonvehti

Kulta Katriina Reilu
Kulta Katriina Relax
Espresso
Teepiste

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

keittiomestareidenillallinensome (7)