Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä katetaan Santa’s Hotel Tunturin Siula-ravintolaan lauantaina 9. marraskuuta 2024. Vuoden teemana on suomalaiset maut.
Perinteen mukaisesti isänpäivän aattona järjestettävä Herkkupöytä katetaan tänä vuonna jo 33. kerran. Paikalle odotetaan jälleen satoja vierailijoita, ruoka-alan ammattilaisia, alan opiskelijoita sekä yhteistyökumppaneita.
Tapahtuma on myyty aikaisempina vuosina usein loppuun jo ennalta, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin ennakkoon!
Herkkupöytä & majoitus
Santa’s Hotelsin verkkokaupasta löydät useita majoitusvaihtoehtoja Herkkupöydän ajalle. Juhlijan majoitustarjouksella säästät 15% päivän parhaasta joustavasta hinnasta.
Voit varata majoituksesi myös myyntipalvelustamme puhelimitse 0400 102 190 tai sähköpostitse saariselka(at)santashotels.fi
Pöytävaraukset Herkkupöytään
Voit varata paikkasi Herkkupöytään verkosta tai myyntipalvelumme kautta. Pöytävaraukset myyntipalvelustamme puhelimitse 0400 102 190 tai sähköpostitse saariselka(at)santashotels.fi.
Kattaukset klo 18, 19 ja 20.
Hinnat: 78 EUR/aikuinen, 45 EUR/lapsi. Viinipaketti 44 EUR/hlö (sis. alkudrinkki, kaksi kaatoa viiniä, jälkiruokaviini)
Erikseen sovitut alennushinnat: varaathan paikkasi suoraan puhelimitse 0400 102 190 tai saariselka(at)santashotels.fi
Lapin Keittiömestareiden 33. Herkkupöytä, Santa’s Hotel Tunturi
Mädit ja Äyriäiset
Jokirapukakkua ja maivan mätiä
Siianmätihyytelöä ja juuressipsiä
Kampasimpukkaa, porkkana-inkivääri pyrettä ja kurkku-minttupikkelssiä
Kuningasrapua, perunaa ja emmentalia
Kylmät Kalat
Graavattua särkeä ja mummonkurkkua
Matalalämpökypsennettyä taimenta ja haukea, hernepyrettä
Savustetulla suutarilla täytettyjä tuhkatuulihattuja
Halstrattua siikaa Lasimestarin tapaan
Kuusenkerkällä glaseerattua taimenta, savumajoneesia
Kylmät Lihat
Naudan bavettea, sidesalaattia ja maarianheinäöljyä
Paistettua Meri-Lapin karitsan ulkofileetä ja minttu-vuohenjuusto vaahtoa
Porotartar, keltuaiskreemiä ja pikkelöityä retikkaa
Kylmät linnut
Hanhirilletteä, karpalokompottia ja kotimaisia juureksia
Riekkopateeta, naurislastua ja riimiriekkoa
Kylmä kasvis
Maa-artisokkalappapuuroa, puolukkarusinaa ja ruisrouhetta
Juuriselleriä hampputäytteellä ja lehtikaalimurua
Paahdettua kuningasosterivinokkaan jalkaa ja merilevää
Piparjuurella maustettua etikkamunakoisoa
Koivu-gin tonic -helmiä ja pikkelöityä kurkkua
Lämmin pääruoka
Kylmäsavulohella täytettyä siikaa ja liekitettyä jokirapukastiketta
Paahdettua naudan rintaa ja suppilovahvero-pihlajanmarjakastiketta
Kurttukaali-rouskukäärylettä
Perunaa, kaskinaurista ja naattiporkkanaa
Leivät
Hapanjuurileipä
Kaurainen perunaleipä
Joululimppu
Hapanjuurisämpylä
Pave hedelmäleipä
Siemenpatonki
Perunarieska
Rouheinen reikäleipä
Ruisleipä
Gluteeniton vuokaleipälajitelma
Juustot
Lämmintä munajuustoa ja vadelmahilloa
Leipäjuustoa hillakiilteellä
Peltolan Blue:ta ja omenahilloketta
Jälkiruoka
Kampanisu, kahvikreemiä ja puolukkageeliä
Maitosuklaa-jogurttikääretorttua ja karviaista
Tiikerikakkua
Porkkana-tyrnileivos ja Amarettoa
Sitruunarahkamunkki
Mustikka-kardemumma punnuspulla
Hillapehmistä ja suolakaramellia
Variksenmarjamarmeladi
Irish coffee-suklaakonvehti
Earl grey-suklaakonvehti
Mustaherukka-suklaakonvehti
Kulta Katriina Reilu
Kulta Katriina Relax
Espresso
Teepiste
Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.