Saariselkä | Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä 2023

Keittiömestareiden Herkkupöytä Saariselällä vuonna 2022

Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä katetaan Santa’s Hotel Tunturin Siula-ravintolaan lauantaina 11. marraskuuta 2023. Vuoden teemana on skandinaaviset maut pohjolan perinteitä unohtamatta.

Perinteen mukaisesti isänpäivän aattona järjestettävä Herkkupöytä katetaan tänä vuonna jo 32. kerran. Paikalle odotetaan jälleen satoja vierailijoita, ruoka-alan ammattilaisia, alan opiskelijoita sekä yhteistyökumppaneita.

Tapahtuma on myyty aikaisempina vuosina usein loppuun jo ennalta, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin ennakkoon!

Herkkupöytä & majoitus

Santa’s Hotelsin verkkokaupasta löydät useita majoitusvaihtoehtoja Herkkupöydän ajalle. Esimerkiksi yö saunallisessa Superior-huoneessa kahdelle aikuiselle sisältäen Lapin Keittiömestareiden Herkkupöydän, juomapaketin ja aamiaisen alkaen 379EUR/yö.

Voit varata majoituksesi myös myyntipalvelustamme puhelimitse 0400 102 190 tai sähköpostitse saariselka(at)santashotels.fi

Pöytävaraukset Herkkupöytään

Tänä vuonna voit varata paikkasi Herkkupöytään myös verkosta. Herkkupöytä löytyy ravintola Kaltion varauskalenterista, joka avautuu alla olevasta painikkeesta. Huomioithan, että vaikka varaus tehdään Kaltion pöytävarauskalenterista, tapahtumapaikkana toimii ravintola Siula.

Kattaukset klo 18, 19 ja 20.

Hinnat: 78 EUR/aikuinen, 45 EUR/lapsi. Viinipaketti 44 EUR/hlö (sis. alkudrinkki, kaksi kaatoa viiniä, jälkiruokaviini)

Erikseen sovitut alennushinnat: varaathan paikkasi suoraan puhelimitse 0400 102 190 tai saariselka(at)santashotels.fi

Lapin Keittiömestareiden 32. Herkkupöytä, Santa’s Hotel Tunturi

Mädit ja Äyriäiset

Siian mätiä
Kylmäsavustettua kirjolohen mätiä
Mustaa Caviartia
Smetanaa, sitruunaa, sipulia
Kampasimpukka ceviche
Jokiraputerriiniä
Purjo-seesamisalaattia
Kokonaisia katkarapuja
Baby mustekalaa, soija-yuzua

Kylmät Kalat

Ahvengalettea
Appelsiinikreemiä
Graavattua makrillia
Bloody mary helmiä
Pikkelöityä varsiselleriä
Friteerattua lohta
Merileväsalaattia
Kylmäsavustettua silakkaa
Muikunmätivaahtoa

Kylmät Lihat

Savustettua porsaan rintaa
Pihlajanmarjahyytelöä
Suklaa hiehon paahdettua petit tenderiä
Suklaakastiketta
Naudankielimoussella täytetty tuulihattu
Paistettua poron sisäpaistia
Timjami-rosmariini smetanaa

Kylmät linnut

Ankka burger
Omena-punasipulihilloketta
Tattiketsuppia
Hanhenmaksa-viikuna toast
Paistettua riekkoa
Mustaherukkamajoneesia
Puikulaa ja keltajuurta

Kylmä kasvis

Kurkkukeittoa
Sieni briossi
Kuusenkerkkämajoneesia
Karamellisoitua sipulia
Munakoisokääryle
Kurpitsatartar

Lämmin pääruoka

Loimutettua Inarin taimenta
Hollandaise kastiketta
Calvadoksella liekitettyä kauriin paistia
Omena-Calvadoskastiketta
Kuusenkerkkä-voissa paistettua Puikulaa
Punajuuri-Aura juusto-auringonkukansiemen paistosta
Pikkelöityä Romanescoa

Leivät

Vaasan Mestarin Hapanjuurileipä
Vaasan Mestarin Kaurainen Perunaleipä
Vaasan Mestarin Joululimppu
Vaasan Mestarin hapanjuurisämpylä
Vaasan Pave Hedelmäleipä
Vaasan Siemenpatonki
Vaasan Perunarieska
Vaasan Rouheinen Reikäleipä
SBS Tanskalainen Ruisleipä
Myllyn Paras Gluteeniton Vuokaleipälajitelma

Juustot

Leipäjuustoa ja tiramisuvaahtoa
Shampanja Cheddar
St Albray punahome
Viking Blue 50+

Jälkiruoka

Kakkubuffet:
Valkosuklaa-hilla-lakritsi
Punainen karviainen-terva
Omena-Jaloviina-kahvi
Manteli-hasselpähkinä
Tattijäätelö-tuutti
Joulupukkikonvehti
Katajakonvehti
Kahvi ja tee
Kulta Katriina vaalea luomu kahvi
Segafredo Pausa tumma kahvi
Teepiste

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

keittiomestareidenillallinensome (7)