Rovaniemen Santa’s Hotel Santa Claus uudistuu vuosien 2023 ja 2024 aikana

Santa's Hotel Santa Claus new room

SANTA’S HOTELS | TIEDOTE 16.6.2023

Hotellihuoneet saavat remontin myötä uuden ilmeen ja muutostöitä tullaan tekemään myös yleisissä tiloissa.

Santa’s Hotel Santa Clausin muutostyöt tulevat etenemään vaiheittain vuoden 2023 ja 2024 aikana. Ensimmäisen vaiheen arvioidaan kestävän kesäkuun puolivälistä lokakuun loppuun asti. Remontin seuraava vaihe suoritetaan kesällä 2024, ja sen laajuudesta ja aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Olemme iloisia, että pääsemme tekemään asiakaskokemuksesta entistäkin paremman”, kertoo hotellinjohtaja Susanne Hulbekkmo.

”Hotellimme on alun perinkin rakennettu tyylikkään ajattomaksi; laadukkaat materiaalit kuten graniittilattiat ja -tasot ovat olleet kestävä ja kaunis valinta. Muutostöissä haluammekin kunnioittaa alkuperäistä designia, mutta myös tuoda vieraillemme näkyviä uudistuksia ja nykyaikaista tekniikkaa”, Hulbekkmo jatkaa.

Muutostöitä ei tulla suorittamaan marras-maaliskuun aikana. Rakennustyöhaitat pyritään minimoimaan vieraidemme viihtyvyyden takaamiseksi.

YRITYSINFO

Santa’s Hotel Santa Claus sijaitsee Rovaniemen sydämessä. Hotellissa on 170 huonetta, 13 kokoustilaa ja juhlatila Kirnu, sekä Ravintola Gaissa ja Café & Bar Zoomit.

Hotelli on osa Santa’s Hotels -ketjua. Santa’s Hotels on lappilainen perheomisteinen yritys.

Lisätietoja

Maarit Aho, toimitusjohtaja

maarit.aho(at)santashotels.fi

Eveliina Korhonen, Myyntijohtaja

eveliina.korhonen(at)santashotels.fi tel. +358 40 190 6003