Rovaniemi | Ravintolapäällikkö

ShareYourMealsMenu

Santa’s Hotel Santa Claus sijaitsee aivan Rovaniemen sydämessä. Hotelli tarjoaa  korkeatasoisen palvelukokonaisuuden, jossa asiakkaan kokonaisvaltainen elämys on tärkeintä. Hotellissamme on 170 hotellihuonetta, useita ravintoloita sekä kaupungin monipuolisimmat kokoustilat. Santa’s Igloos Arctic Circle -igluhotelli Rovaniemellä lasikattoisine igluineen tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Haemme nyt ravintolapäällikköä Santa’s Hotels -kohteisiimme Rovaniemelle

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintola- ja kokouspalvelujen sekä tapahtumien sujuvuudesta, sekä huomioit ja ohjaat henkilökuntaa onnistumaan. Asiakkaiden ilahduttaminen on sinulle sydämen asia. Pidät yllä hyvää henkeä omalla persoonallasi vauhdikkaissa ja muuttuvissa tilanteissa.

Odotamme, että sinulla on halu kehittää yksiköiden ravintoloita perustuen aikaisempaan kokemukseesi. Tullessasi taloon tuot mukanasi kaiken tähän asti oppimasi ja osaat soveltaa sitä meidän konseptiimme sopivaksi. Olet osa hotellin johtoryhmää, jossa suunnitellaan tulevaa, seurataan toteumaa ja kehitetään toimintaa. Huolehdit tiimistäsi, jonka koko vaihtelee sesongin mukaan. Vastaat rekrytoinneista, jotta meillä on parhaat tekijät pitämässä huolta asiakkaistamme. Vastuullasi ovat myös tilaukset ja inventaariot.

TARJOAMME SINULLE

-Sopimuksen mukaisen palkkauksen

-Mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa ja upeassa ympäristössä

-Dynaamisen ja kasvavan perheyrityksen notkeuden

-Positiivisen työskentelyilmapiirin sekä osaavan ja motivoituneen tiimin työsi tueksi

-Santa’s Hotels -ketjun henkilöstöedut

EDELLYTÄMME SINULTA

-Joustavaa ja inspiroivaa johtamistyyliä

-Aikaisempaa kokemusta/ koulutusta vastaavasta työstä

-Rohkeutta tarttua haasteisiin ja kykyä hoitaa vaativiakin tilanteita

-Hyvää juoma- ja ruokatietoutta

-Alkoholi- ja hygieniapassia

LISÄTIEDOT, CV JA HAKEMUKSET PALKKATOIVEINEEN:

rekry@santashotels.fi

Kirjoita otsikkoriville HAKEMUS: RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.