Rovaniemi | Hyödynnä viipymäetu majoitukseen Lapin Erämessujen ajalle ja säästä jopa 15%

Lapin Erämessut järjestetään Rovaniemen Lappi Areenalla 17.-19.5.2024. Rovaniemen Santa’s Hotel Santa Clausin viipymäedulla säästät jopa 15% majoituksen hinnasta.

Santa’s Hotel Santa Claus sijaitsee Rovaniemen keskustassa vain 2 kilometrin päässä Lappi Areenalta. Messupäivän jälkeen pääset valmiiksi lämmitettyyn iltasaunaan, ja seuraavana aamuna voit nauttia rauhassa herkullisen hotelliaamiaisen, jolla jaksaa toisen messupäivän tohinat tai suunnata kotia kohti.

Viipymäetu Santa’s Hotel Santa Clausissa:

  • Majoitu vähintään kaksi yötä aikavälillä 25.4.-31.8.2024, niin säästät 10% majoituksen ennakkoon maksetusta tai joustavasta hinnasta.
  • Majoitu vähintään kolme yötä aikavälillä 25.4.-31.8.2024, niin säästät 15% majoituksen ennakkoon maksetusta tai joustavasta hinnasta.

Majoittujille etuseteli Lappiravintola Gaissaan

Tarjoamme huhtikuusta alkaen kesän ajan majoittujille 10 euron etusetelin Gaissaan, jonka voi hyödyntää ruokatuotteeseen ravintolassa. Messupäivän jälkeen ei siis tarvitse enää poistua hotellilta, vaan illallisenkin voi nauttia meillä ja ruokailun jälkeen suunnata lepäämään huoneeseen muutamassa minuutissa.

Hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva Lappiravintola Gaissa on saanut Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Rôtisseurs-kilven erinomaisesta ruoan laadusta.

Varaa majoituksesi Lapin Erämessuille Rovaniemellä nyt!

Tai ota yhteyttä myyntipalveluumme:

Puh. 0400 102 200
rovaniemi(at)santashotels.fi