Rovaniemi | Oletko koskaan yöpynyt lasi-iglussa? Loppukeväällä paikallisetuna majoitus lasi-iglussa -20%!

Hyödynnä paikallisetu ja tule kokemaan yö pohjoisen taivaan alla! Ylelliset lasi-iglumme ovat kasvattaneet huikean suosion matkailijoiden keskuudessa, ja sille on syynsä. Ota esimerkiksi irtiotto arjesta ja suuntaa staycationille Santa’s Igloos Arctic Circlen tunnelmalliseen lasi-igluun aivan Napapiirin Pajakylän tuntumaan.

Paikallisetu majoituksesta lasi-iglussa

Varaa majoitus Santa’s Igloos Arctic Circlen lasi-iglussa ennen 31.3. koodilla PROLOCAL, niin saat 20% alennuksen ennakkoon maksetusta hinnasta majoituksesta aikavälillä 28.3.-19.4.2024.

Santa’s Igloos Arctic Circle

Igluhotellimme sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Joulupukin Pajakylästä Rovaniemellä. Santa’s Igloos Arctic Circlen 71 ylellistä lasi-iglua ja laadukas ravintola Arctic Eye muodostavat täydellisen kohteen rentoutumiseen luonnon helmassa, mutta kuitenkin palveluiden vieressä.

Lasi-iglu sopii kohteena niin ystävyksille, pariskunnille kuin perheillekin. Tai miksipä ei yksinkin. Alkovillisessa lasi-iglussa majoittuu mukavasti neljä henkilöä, ja igluihin on mahdollista pedata myös yksi lisävuode. Erityiseen rentoutumiseen hotellistamme löytyy muutama lasi-iglu omalla saunalla tai ulkoporeammeella.

Ravintola Arctic Eye

Santa’s Igloos Arctic Circlen laadukas Arctic Eye -ravintola tarjoilee pohjoisen ja Lapin makuja kansainvälisellä tuulahduksella. Iglujemme välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa on suuret pohjoiseen avautuvat ikkunat ja 120 asiakaspaikkaa. Aulan baarissa on mukava istua iltaa rentoutuen. 

Tai ota yhteyttä myyntipalveluumme:

+358 400 102 180
arctic.circle@santashotels.fi