Ole omassa kuplassa: lomaile lasi-iglussa!

Santas Igloos Arctic Circle igluhotelli

Haluatko nauttia Lapin lumosta mutta matkailla terveysturvallisesti? Santa’s igluissa majoitut huoletta omassa lasikuplassa.

Igluyö Napapiirillä
Santa’s Igloos Arctic Circle

Koe itse se, mitä ihmiset ympäri maailmaa matkustavat Rovaniemelle kokemaan! Lasi-igluissamme vuoteet on sijoitettu lasikaton alle, jotta voit ihailla pohjoisen taivaan valoilmiötä mukavasti peiton alla. Ilmalämpöpumppu, lämmitetyt kattolasit ja oma kylpyhuone takaavat miellyttävän majoituskokemuksen. Osassa igluistamme on myös sauna.

Aamu on taatusti kiireetön, sillä saatte nauttia igluun toimitetun aamiaiskorin antimista.

Ystäväporukan tai koko perheen igluelämykseen sopii erinomaisesti alkovillinen iglu joka soveltuu 4-5 hengelle. Alkovillisen ja saunallisen iglu voi yhdistää väliovella, jolloin suurempikin porukka majoittuu mukavasti yhteisiin igluihin.

Igluyö alk. 265 EUR/iglu kahdelle hengelle, sis. aamiaisenPS. Tee varaus santashotels.fi verkkokaupasta ja saatte kuohuviinilasilliset veloituksetta!


Igluyö Kansallispuiston äärellä
Santa’s Hotel Aurora, Luosto

Lämminhenkinen Santa’s Hotel Aurora sijaitsee aivan Pyhä-Luoston Kansallispuiston rajalla ja Luostotunturin kupeessa, hiihtämään ja rinteisiin pääset suoraan pihalta!

Aurorassa voit viettää myös unohtumattoman yön lasi-iglussa. Ilmalämpöpumppu, lämmitetyt kattolasit ja oma kylpyhuone takaavat miellyttävän majoituskokemuksen. Osa igluista on myös yhdistettävissä väliovella, jolloin koko perhe tai ystäväporukka majoittuu mukavasti.

Luoston alueen parhaimpiin lukeutuvan ravintola Auroran erikoisuuksia on avoimessa keittiössä oleva laavakivigrilli sekä ruokalista, joka vie sinut makumatkalle pohjoisen luontoon!

Igluyö alk. 265 EUR/iglu kahdelle hengelle, sis. aamiaisen


PS. Hyödynnä Luoston minilomatarjous: varaa 3 yötä hotellissa, saat yhden öistä lasi-iglussa hotellihuoneen hinnalla!
Valitse minimi 3 yötä varauskalenterissa jotta tarjous tulee näkyviin.