Luosto | Santa’s Hotel Aurora: Vastaanottovirkailija

Etsimme vastaanottovirkailijaa Luostolla sijaitsevaan Santa’s Hotel Auroraan.

Santa’s Hotel Aurora sijaitsee Luoston ydinalueella ja samalla pohjoisen luonnon kauneimpien mahdollisuuksien keskellä. Pyhä-Luoston ikiaikainen kansallispuisto avautuu heti hotellimme ympärillä, ja tunturimaisema tervehtii sinua jo ovelta.

Hotellin vastaanottovirkailijan monipuoliset työtehtävät sisältävät mm. varausten tekoa, vieraiden vastaanottoa ja uloskirjaamista sekä avustamista hotelliravintolassa salin puolella. Vastaanottovirkailijana huolehdit myös vieraidemme viihtymisestä koko vierailun ajan. Meillä voit pistää koko persoonasi peliin, hurmata asiakkaat sekä koko tiimin, sillä meillä saat olla oma paras itsesi!

Työt alkavat joko heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja palkkaus joko TES tai sopimuksen mukaan, sinun osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti.

Avustamme tarvittaessa asunnon löytymisessä.

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset ja lisätiedot:

Terhi Kangas

Hotellinjohtaja

terhi.kangas@santashotels.fi

+35840 521 8290

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.