Luosto | Santa’s Hotel Aurora: Sesonkityöntekijä Talvi

Hotel Aurora Luosto Talvi Hiihto

Etsimme talven sesonkityöntekijää kaudelle 2022/2023 Luostolla sijaitsevaan Santa’s Hotel Auroraan.

Santa’s Hotel Aurora sijaitsee Luoston ydinalueella ja samalla pohjoisen luonnon kauneimpien mahdollisuuksien keskellä. Pyhä-Luoston ikiaikainen kansallispuisto avautuu heti hotellimme ympärillä, ja tunturimaisema tervehtii sinua jo ovelta.

Hotellin sesonkityöntekijän monipuoliset työtehtävät muodostuvat osaamisesi mukaan, ja sisältävät esim. varausten tekoa, vieraiden vastaanottoa ja uloskirjaamista sekä avustamista hotelliravintolassa salin puolella. Huolehdit myös vieraidemme viihtymisestä koko vierailun ajan. Meillä voit pistää koko persoonasi peliin, hurmata asiakkaat sekä koko tiimin, sillä meillä saat olla oma paras itsesi!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen, mutta voimme neuvotella myös toistaiseksi voimassa olevasta sopimuksesta. Palkkaus on joko TES tai sopimuksen mukaan, sinun osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti.

Avustamme tarvittaessa asunnon löytymisessä.

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset ja lisätiedot:

Terhi Kangas

Hotellinjohtaja

terhi.kangas@santashotels.fi

+35840 521 8290

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.