Luosto | Santa’s Hotel Aurora: Kevättalven tarjous

Santa’s Hotel Aurorassa yövyt mukavasti saunallisessa hotellihuoneessa tai satumaisessa lasi-iglussa vain muutaman askelen päässä hiihtoladuista. Luosto tarjoaa loistavat puitteet hiihtämiseen ja lasketteluun sekä muihin talviaktiviteetteihin Pyhä-Luoston kansallispuiston upeissa maisemissa. Hyödynnä loistavat majoitustarjouksemme ja varaa unelmiesi talviloma Aurorassa!

Kevättalven majoitustarjous Santa’s Hotel Aurorassa

  • Kun majoitut kaksi yötä, säästät 10% sekä joustavasta että ennakkoon maksetusta hinnasta.
  • Kun majoitut vähintään kolme yötä, säästät 15% sekä joustavasta että ennakkoon maksetusta majoituksen hinnasta.
  • Majoittuessasi vähintään viisi yötä, säästät 20% sekä joustavasta että ennakkoon maksetusta majoituksen hinnasta.

Tarjoukset ovat voimassa majoituksiin aikavälillä 18.2.2024-8.4.2024


Majoitu Santa’s Hotel Auroran lämmössä

Santa’s Hotel Aurora tekee talvisesta irtiotosta erityisen helpon ja kodikkaan. Pääset laduille suoraan hotellin pihasta ja raikkaan ulkoilupäivän jälkeen voit lämmitellä ja rentoutua hotellihuoneen saunassa. Hotellissa on myös takallisia huoneita, jonka varattuasi voit iltaisin nauttia huoneessasi elävän takkatulen rauhoittavasta loimusta.Vietä yö lasi-iglussa

Santa’s Hotel Aurorassa voit yöpyä myös lasi-iglussa ja kokea miltä tuntuu nukahtaa talvisen yötaivaan, hyvällä onnella jopa revontulten alla!Hiihtoloma-aktiviteetteja joka lähtöön!

Hiihtoladulle suoraan hotellista

Hiihtoladulle pääset suoraan hotellimme pihapiiristä. Pyhä-Luoston kansallispuiston ympäristössä on yhteensä 150 kilometriä hiihtolatuja. Luoston ja Pyhän ladut ovat yhteydessä toisiinsa ja tarjoavat hiihtäjille eri tasoisia latuja jokaiseen makuun. Luostolla valaistua latua on 18 km ja Pyhällä 14 km. Valot syttyvät aamulla klo 7 aikaan ja sammuvat noin klo 21:30.

Myös alamäkilajien harrastajille löytyy mitä parhaimmat mahdollisuudet leppoisaan laskemiseen Lapland Ski Resort Luoston rinteiltä, liikuitpa sitten suksilla tai laudalla.


Kuvat: Visit Pyhä-Luosto


Talviaktiviteetteja Luostolla

Pyhä-Luoston kansallispuisto tarjoaa loistavat mahdollisuudet myös muihin talviaktiviteetteihin: Voit talvipyöräillä, retkeillä lumikenkäillen, pilkkiä ja moottorikelkkailla upeissa kansallispuiston maisemissa. Pyhä-Luostolla voit myös vierailla porotiloilla tai kokea ainutlaatuisen elämyksen koiravaljakkoajelulla.Kuvat: Visit Pyhä-Luosto


Herkullisia makuelämyksiä Ravintola Aurorassa

Luoston alueen parhaimpiin lukeutuvan Ravintola Auroran erikoisuuksia on avoimessa keittiössä oleva laavakivigrilli sekä menu, jolta löydät niin perinteiset herkut kuin kansainväliseenkin makuun mietityt annokset sopivine viineineen. Sesonkina on tarjolla à la carte menu. Kodikkaassa aulabaarissamme voit nauttia vaikka drinkin illallisen jälkeen takkatulen loimussa.Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään talven parhaat hetket Santa’s Hotel Auroraan! Varaa majoituksesi verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme:

Puh. +358400 102 140

luosto(at)santashotels.fi


Ennakkoon maksettu hinta: ei peruutusoikeutta.
Joustava hinta: Kuluton peruutus klo 18:00 mennessä tuloa edeltävänä päivänä.