Löydä oma Santa’s Hotels syyslomakohde

ruskaretket-luosto-kilpisjärvi-saariselkä

Etkö osaa päättää mihin suuntaisit syyslomalla?

Tee Santa’s Hotels lomavisa ja löydä sinulle sopivin kesälomakohde! Osallistuneiden kesken arvomme kahden yö majoituslahjakortin valitsemassasi Santa’s Hotelsin kohteessa.


Loma tunturitien varrella, Pyhä-Luoston kansallispuiston maisemissa

Santa’s Hotel Aurora, Luosto

Hotellimme sijaitsee aivan Pyhä-Luoston kansallispuiston reittien aloituspaikalla. Voit nauttia Lapin luonnosta esim patikoiden ja pyöräillen. Luoston erikoisuus on kansallispuistossa sijaitseva Ametistikaivos, jossa pääset kaivamaan oman jalokiven!

Ulkoilupäivän päätteeksi voit palata valmiiseen pöytään, Ravintola Auroran herkkujen äärelle ja rentoutua oman hotellihuoneen saunassa.

Luosto sijaitsee vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Rovaniemen lentokentältä ja Rautatieasemalta. Suora bussiyhteys Luostolle palvelee lentämällä ja junalla saapuvia, joten et tarvitse omaa autoa!


Aito Lapin loma tunturissa, Urho Kekkosen Kansallispuiston äärellä

Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä

Hotellimme sijaitsee aivan Urho Kekkosen kansallispuiston reittien aloituspaikalla. Voit nauttia henkeäsalpaavista tunturimaisemista patikoiden tai pyöräillen. Kaunispään huipulle pääsee myös autolla. Saariselältä voit tehdä myös päiväretket Inarijärven risteilyille, Siida saamelaismuseoon tai vaikka huuhtomaan kultaa Tankavaaraan.

Ravintola Kaltio on herkuttelijan valinta jossa saa nauttia pohjoisen makuja laadusta ja palvelusta tinkimättä. Viskin ystävät yllättyvät iloisesti hyvin laajasta juomavalikoimastamme!

Kaikissa Superior-huoneissamme on oma sauna, kylpyamme ja parveke, joten rentoutuminen ulkoilupäivän päätteeksi on taattu! Huoneistoissamme on oman saunan ja olohuoneen lisäksi keittiö, jos pidät kokkailusta myös lomalla.


Taatusti lämmin kylpyläloma Suomessa

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani, Kalajoki

Kalajoen hiekkasärkät ja useiden kilometrien pituiset puupolut luovat täydelliset puitteet luontolomalle. Hotelli- ja huoneistomajoitukseen sisältyvä kylpylän, uima-altaiden ja saunojen vapaa käyttö takaa taatusti lämpimän loman!

Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin superior-huoneissa ja huoneistoissa on kaikissa oma lasitettu parveke, jossa voi nauttia merenrantamaisemista. Miltä kuulostaisi yksityinen illallinen auringonlaskusta nauttien omalla terassilla?


Herkuttelijan kulttuuriloma Lapissa

Santa’s Hotel Santa Claus, Rovaniemi

Lomaile aivan Rovaniemen sydämessä! Kävellen pääset suoraan hotellin ovelta tutustumaan niin kaupungin yllättävän monipuolisiin palveluihin, kulttuurinähtävyyksiin, kauppoihin, ravintoloihin ja kahviloihin, kuin myös jokivarren lenkkeilyreiteille, Ounasvaaran kattavalle ulkoilu-, hiihto-, ja maastopyöräreitistölle.

Kaikissa hotellihuoneissamme on kylpyamme. Osassa Superior-huoneista on myös oma parveke. Parkkihallistamme pääset vaivattomasti suoraan hotellihuonekerroksiin.


Loma Suomen Käsivarressa, Saanatunturin syleilyssä

Santa’s Chalets Rakka, Kilpisjärvi

Jylhän Saanatunturin juurella arkihuolet haihtuvat kuin tuhka tuleen. Kilpisjärven karu, mutta niin kaunis ruskaväreissä hehkuva tunturimaisema rauhoittaa ja tarjoaa hienot puitteet monipuolisille aktiviteeteille: tee lyhyitä retkiä Saanatunturin huipulle tai Tsahkaljärvelle tai pidempiä vaelluksia erämaareittejä pitkin. Vieraile veneellä Kolmen Maan Rajapyykillä tai kalasta kirkkaissa vesissä. Koe Norjan vuonot ja vuoret sekä Tromssan idyllinen kaupunki päiväretkellä!

Tiesitkö, että Kilpisjärvi on Suomen parhaimpia paikkoja katsella revontulia pohjoisen sijainnin ja vähäisen valosaasteensa ansiosta? Maagisten revontulien katselulle otollinen aika on aina elokuusta huhtikuuhun saakka.

Santa’s Chalet Rakan viihtyisissä huoneistoissa on oma keittiö, olohuone, sauna ja 2-3 makuuhuonetta. Loppusiivous sisältyy hintaan, ja halutessasi voit myös tilata liinavaatteet, pyyhkeet, välisiivoukset sekä ruokailut. Hämmästyttävän monipuolinen ruokakauppa sijaitsee vain 200 metrin päässä.

Tule nauttimaan luonnon rauhoittavasta voimasta Saanatunturin kainaloon!


Yöttömän yön taikaa lasi-iglussa

Santa’s Igloos Arctic Circle

Koe itse se, mitä ihmiset ympäri maailmaa matkustavat Lappiin kokemaan! Lasi-igluissamme vuoteet on sijoitettu lasikaton alle, jotta voit ihailla pohjoisen taivaan valoilmiötä mukavasti peiton alla. Ilmalämpöpumppu, lämmitetyt kattolasit ja oma kylpyhuone takaavat miellyttävän majoituskokemuksen kaikkina vuodenaikoina. Osassa igluistamme on myös sauna.

Aamu on taatusti kiireetön, sillä saatte nauttia igluun toimitetun aamiaiskorin antimista.

Ystäväporukan tai koko perheen igluelämykseen sopii erinomaisesti alkovillinen iglu, joka soveltuu 4-5 hengelle. Alkovillisen ja saunallisen iglun voi yhdistää väliovella, jolloin suurempikin porukka majoittuu mukavasti yhteisiin igluihin.


Arvonnan säännöt ja ehdot

Kaikkien lomavisan täyttäneiden ja yhteystiedot jättäneiden kesken arvomme 2 vuorokauden majoituslahjakortin, jonka voi käyttää yllä mainituissa Santa’s Hotelsin kohteissa.

Osallistumisaikaa on 30.9.2021 klo 20 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lahjakortti on voimassa 30.11.2021 asti.

Lahjakorttihuoneita on rajoitetusti, saatavuus tarkistetaan varauksen yhteydessä. Lahjakorttia ei voi jakaa useampaan kohteeseen tai ajankohtaan, sitä ei voi muuttaa rahaksi, myydä tai antaa toiselle henkilölle.