Rovaniemi | Live in Zoomit

Zoomit tuo Rovaniemelle artisteja ympäri Suomen. Live in Zoomit-konsepti esittää rovaniemeläisille monipuolisia ja erilaisia artisteja. Katso tästä tulevat Live in Zoomit-tapahtumat!

Pävitämme tähän artikkeliin kaikki tulevat Live in Zoomit-tapahtumat. Onko sinulla artistitoiveita tai tiedätkö jonkun tai oletko itse esiintymään haluavan artistin? Laita meille viestiä Instagramissa @barzoomit.

Lauantaina 23.9. Live in Zoomit: Shrty

SHRTY joutuu akuutin sairastapauksen takia valitettavasti perumaan esiintymisensä Zoomitissa 23.9. Lue tarkempi tiedote täältä.


Menneet tapahtumat

Lauantaina 26.8. Live in Zoomit: Olli PA

Elokuun viimeisenä viikonloppuna Zoomitissakin vietetään venetsialaisia. Sen kunniaksi Zoomitin lavalle astelee muun muassa Ylen Mist sä tuut? -sarjasta tuttu oululaisartisti Olli PA.

Soolourastaan, OPP-kollektiivista ja Funksoneista tunnettu Olli PA on suomalaisen melodisen räpin pioneeri, jonka ääni ja esiintymistyyli tempaisevat mukaansa niin radioaallolla kuin undergroundissa. Olli PA vie kuuntelijat matkalle ytimekkäiden sanoitusten, polttavien tunteiden ja kiihkeiden rytmien pariin reggaeta, funkkia ja hiphoppia fuusioivalla setillään. 

Zoomitin keikalla Olli PA esittää musiikkia koko katalogistaan 15 vuoden takaa tähän päivään. Luvassa on niin vanhoja klassikoita kuin vielä julkaisemattomia yllätyksiä.

Alkuillan etkoilla tiedossa akustinen show jonka jälkeen illan pimetessä siirrytään räp-musiikin syövereihin. Olli PA esiintyy terassilla klo 20 ja Zoomitin Loungessa klo 24

Olli PA:n seuraan lavalle liittyy myös paikallinen räppäri Tebson. Rovaniemeläinen räppäävä kirvesmies Tebson räppää Lapin murteella omaa tuotantoaan. Tebson avaa Loungen lavan klo 23.