Saariselkä | Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä 12.11.2022

Santa's hotel Tunturi Herkkupöytä 2021

Upeaakin upeampi Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä järjestetään taas la 12. marraskuuta. Tule siis nauttimaan vuoden herkullisin ateria Santa’s Hotel Tunturiin!

Varmista paikkasi herkkupöydässä ja varaa pöytäsi sekä majoituksesi tämän vuoden tapahtumaan nyt!

Herkkupöytä 2022 -majoitustarjoukset Santa’s Hotel Tunturissa:

Gielas Superior
Majoitu yksin: 120 EUR /hlö / vrk
Majoitu kaksin: 65 EUR /hlö / vrk, yhteensä 130 EUR/vrk


Kontio Deluxe
Majoitu yksin: 175 EUR /hlö / vrk
Majoitu kaksin: 95,00 EUR /hlö / vrk, yhteensä 190 EUR/vrk

Lisätietoja ja varaukset:
0400 102 190
saariselka@santashotels.fi


Herkkupöydän menu 2022

ÄYRIÄISET, MÄDIT JA KYLMÄT KALAT

Kolmen mädin moussea

Hummeri-järvikalaterriiniä

Kampasimpukkaa, pikkelöityjä juureksia,   Hernepyrè

Grillattua partaveitsisimpukkaa, chimichurri

Hiillostettua siikaa, tilliemulsiota

Savustettua piikkikampelaa, tattikaviaaria

Kuhan poskea, sipuli-puikulapyrèttä, lehtikaalia

Harritartaria, pikkelöityä kevätsipulia

Agro Dolce

KYLMÄT LIHAT JA LINNUT

Paahdettua luuydintä, härkätartaria

Poroa, kaniinia ja viikunachutneytä

Glaseerattua ylikypsää porsaankylkeä,

  chili-sesam majoneesia

Helmikana galantiinia ja hanhenmaksa-kantarelli täytteellä

Marinoitua ankanrintaa, kirkasta waldorffin salaattia

Strutsialadoobia, puolukka gremolataa

KASVIS

Kesäkurpitsa-feta täytteisiä viininlehtikääryleitä Paahdettua kuningasosterivinokasta ja suolattua mustikkaa

Siemennäkkäriä, avocadoa, granaatti omenaa ja ananasta

LÄMPIMÄT

Paistettua kultaotsa-ahventa,

Hummerikastiketta

Ylikypsää Meri-Lapin karitsan entrecôtea,

Tummaa punaviini-timjamikastiketta

Hunaja paahdettua naurista, Västerbottenjuusto-pekaanipähkinä kuorrutteella

Juuriselleripyrettä

Herkkutatti-sipuli-lehtikaalipaistosta

LEIVÄT

Mestarin Iso Hapanjuurileipä

Mestarin Hapanjuurisämpylät

Mestarin Myslileipä

Mestarin Siemenleipä

Mestarin 7-kauran leipä

Mestarin Joululimppu

Perunarieska

Rustiikkinen ruispala

Tanskalainen Ruisleipä

Viljaton leipänen

Viljaton sämpylä

Gluteeniton Tumma pyöreä palaleipä

Gluteeniton Kaura-porkkanatyyny

Kahdesti fermentoitua voita

Valkosipuli-hamppu levitettä

Tattivoita

Paahdettua voita

Punajuurihummusta

JUUSTOT

Tuorejuustoa

Valkohomejuustoa

Havarti 24kk

Sinihomejuusto 8kk

Näkkileipää

Marnoitua kirsikkaa

Tomaatti-vanilijahilloketta

Omena-päärynähilloketta

JÄLKIRUOAT

Hillatuulihattuja ja valkosuklaata

Mustikka macaronesia

Metsämarjoja ja mantelikakkua

Litsi-juustokakkua ja karpaloa

Kastanjacremeä ja kauralastuja

Vanilija jäätelöä

Valkosuklaa-tyrni jäätelöä

Bamapa sorbettia

Suolakaramellikastiketta

Tummaa suklaakastiketta

Kaneli-kardemummaströsseliä

Tummasuklaa-riisiströsseliä

Kahvia

Espresso

Cappucino

Honduras 100%

Suklaata


Hinta

72 €/hlö, lapset 36 €/hlö

Täydennä elämys viinipaketilla

42 €/hlö

Lisätietoja ja pöytävaraukset:
0400 102 190
saariselka@santashotels.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin


Lapin Keittiömestarit ry on lappilaisten keittiömestareiden ja ruokaa työkseen tekevien yhteinen harrastusjärjestö. Yhdistys on perustettu 1976 ja se on pohjoisin Suomen 14 alueellisista keittiömestariyhdistyksistä. Lapin keittiömestarit kuuluu Suomen Keittiömestarit ry:hyn, joka toimii alueellisten keittiömestariyhdistysten kattojärjestönä Suomessa.

Lue lisää tapahtumasta Lapin Keittiömestareiden Facebook-sivulta