Upeaakin upeampi Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä järjestetään taas la 12. marraskuuta. Tule siis nauttimaan vuoden herkullisin ateria Santa’s Hotel Tunturiin!
Varmista paikkasi herkkupöydässä ja varaa pöytäsi sekä majoituksesi tämän vuoden tapahtumaan nyt!
Herkkupöytä 2022 -majoitustarjoukset Santa’s Hotel Tunturissa:
Gielas Superior
Majoitu yksin: 120 EUR /hlö / vrk
Majoitu kaksin: 65 EUR /hlö / vrk, yhteensä 130 EUR/vrk
Kontio Deluxe
Majoitu yksin: 175 EUR /hlö / vrk
Majoitu kaksin: 95,00 EUR /hlö / vrk, yhteensä 190 EUR/vrk
Lisätietoja ja varaukset:
0400 102 190
saariselka@santashotels.fi
Herkkupöydän menu 2022
ÄYRIÄISET, MÄDIT JA KYLMÄT KALAT
Kolmen mädin moussea
Hummeri-järvikalaterriiniä
Kampasimpukkaa, pikkelöityjä juureksia, Hernepyrè
Grillattua partaveitsisimpukkaa, chimichurri
Hiillostettua siikaa, tilliemulsiota
Savustettua piikkikampelaa, tattikaviaaria
Kuhan poskea, sipuli-puikulapyrèttä, lehtikaalia
Harritartaria, pikkelöityä kevätsipulia
Agro Dolce
KYLMÄT LIHAT JA LINNUT
Paahdettua luuydintä, härkätartaria
Poroa, kaniinia ja viikunachutneytä
Glaseerattua ylikypsää porsaankylkeä,
chili-sesam majoneesia
Helmikana galantiinia ja hanhenmaksa-kantarelli täytteellä
Marinoitua ankanrintaa, kirkasta waldorffin salaattia
Strutsialadoobia, puolukka gremolataa
KASVIS
Kesäkurpitsa-feta täytteisiä viininlehtikääryleitä Paahdettua kuningasosterivinokasta ja suolattua mustikkaa
Siemennäkkäriä, avocadoa, granaatti omenaa ja ananasta
LÄMPIMÄT
Paistettua kultaotsa-ahventa,
Hummerikastiketta
Ylikypsää Meri-Lapin karitsan entrecôtea,
Tummaa punaviini-timjamikastiketta
Hunaja paahdettua naurista, Västerbottenjuusto-pekaanipähkinä kuorrutteella
Juuriselleripyrettä
Herkkutatti-sipuli-lehtikaalipaistosta
LEIVÄT
Mestarin Iso Hapanjuurileipä
Mestarin Hapanjuurisämpylät
Mestarin Myslileipä
Mestarin Siemenleipä
Mestarin 7-kauran leipä
Mestarin Joululimppu
Perunarieska
Rustiikkinen ruispala
Tanskalainen Ruisleipä
Viljaton leipänen
Viljaton sämpylä
Gluteeniton Tumma pyöreä palaleipä
Gluteeniton Kaura-porkkanatyyny
Kahdesti fermentoitua voita
Valkosipuli-hamppu levitettä
Tattivoita
Paahdettua voita
Punajuurihummusta
JUUSTOT
Tuorejuustoa
Valkohomejuustoa
Havarti 24kk
Sinihomejuusto 8kk
Näkkileipää
Marnoitua kirsikkaa
Tomaatti-vanilijahilloketta
Omena-päärynähilloketta
JÄLKIRUOAT
Hillatuulihattuja ja valkosuklaata
Mustikka macaronesia
Metsämarjoja ja mantelikakkua
Litsi-juustokakkua ja karpaloa
Kastanjacremeä ja kauralastuja
Vanilija jäätelöä
Valkosuklaa-tyrni jäätelöä
Bamapa sorbettia
Suolakaramellikastiketta
Tummaa suklaakastiketta
Kaneli-kardemummaströsseliä
Tummasuklaa-riisiströsseliä
Kahvia
Espresso
Cappucino
Honduras 100%
Suklaata
Hinta
72 €/hlö, lapset 36 €/hlö
Täydennä elämys viinipaketilla
42 €/hlö
Lisätietoja ja pöytävaraukset:
0400 102 190
saariselka@santashotels.fi
Pidätämme oikeudet muutoksiin
Lapin Keittiömestarit ry on lappilaisten keittiömestareiden ja ruokaa työkseen tekevien yhteinen harrastusjärjestö. Yhdistys on perustettu 1976 ja se on pohjoisin Suomen 14 alueellisista keittiömestariyhdistyksistä. Lapin keittiömestarit kuuluu Suomen Keittiömestarit ry:hyn, joka toimii alueellisten keittiömestariyhdistysten kattojärjestönä Suomessa.
