Hotellitontut antavat lapsille kesälomalahjoja!

Santa's Hotels Kesä

Hei nuorimmat hotellivieraamme,

Tiesitkö, että olet juuri saapunut Joulupukin hotelliin? Santa’s Hotelsissa voit tuntea jouluntaikaa ympäri vuoden ja tonttumme keksivät erilaisia yllätyksiä vieraidemme iloksi.

Tänä keväänä tontut ovat odottaneet nuoria matkalaisia erityisellä innolla ja miettineet, miten voisivat heidät yllättää. He miettivät pitkin päivää ja yötä, mikä ilahduttaisi erityisesti lapsia. Yhtenä päivänä aivan yllättäen, kun Elle-tonttu oli tekemässä hotellitontun askareitaan, tuli hänelle ajatus.

”Jouluna on aina niin mukavaa, kun saa viettää aikaa yhdessä perheen kanssa ja on vielä lahjojakin. Yhteinen kesälomamatka on melkein kuin joulu, paitsi silloin annetaan vähemmän lahjoja. Voisipa kesälomallakin muistaa kaveria tai perheenjäsentä lahjalla…”

Ja tästä syntyi idea Santa’s Hotelsin kesälomalahjasta, jonka voit viedä mukanasi kotiin muistoksi lomasta, tai antaa sinulle tärkeälle ihmiselle. Samalla otat mukaasi myös hotellimme jouluntaikaa ja hyvää mieltä, jotka säilyvät vielä pitkään loman jälkeenkin. Ota myös kuva neuvokkaan Elle-tontun kanssa ja ole tarkkana, saatat nähdä hotellissamme muitakin hotellitonttuja.


Osallistu kesäiseen ravintolalahjakortin arvontaan!

Hotelliemme Facebook ja Instagram -sivuilla voit osallistua ravintolalahjakortin arvontaan. Arvomme 4 x 40 euron lahjakortteja ravintoloihimme Santa’s Hotel Tunturissa, Santa’s Hotel Aurorassa, Santa’s Hotel Santa Clausissa ja Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa.

Näin osallistut kesäiseen arvontaan:

  • Tykkää arvonta-julkaisustamme Instagramissa tai Facebookissa
  • Tägää julkaisuun kenen kanssa haluaisit lähteä herkuttelemaan
  • Osallistumisaikaa 1.7.2021 asti. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

4 x 40 Euron lahjakorttien ehdot

Lahjakortti oikeuttaa ruoka-annoksiin ja on voimassa 1.7.-30.9.2021 asti ravintoloissa Santa’s Hotel Tunturissa, Santa’s Hotel Aurorassa, Santa’s Hotel Santa Clausissa ja 1.8.-30.9.2021 Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa. Lahjakortti on käytettävä kerralla yhdessä ravintolassa, se on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi, myydä tai antaa eteenpäin.

Facebook ei ole mukana arvonnassa.


Mukavaa kesälomaa toivottavat Santa’s Hotelsin tontut!

Kampanja on voimassa 24.6.-31.8.2021. Jokainen majoittuva alle 12-vuotias lapsi saa pienen matkamuiston veloituksetta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Kampanja on voimassa seuraavissa Santa’s Hotelsin kohteissa: Santa’s Hotel Tunturi, Santa’s Hotel Santa Claus, Santa’s Hotel Aurora, Santa’s Resort & Spa Hotel Sani