Keittiöpäällikkö, Santa’s Hotel Santa Claus

Keittiöpäällikkönä vastaat ravintoloidemme keittiön toiminnasta, ruokatuotteistuksesta, tuloksellisuudesta sekä olet johtoryhmän jäsen. Tiedät mahdollisuutesi suunnannäyttäjänä, olet valmis tarttumaan ison ja lähes ympäri vuorokauden toiminnassa olevan keittiön ruoriin.

Tarjoamme

– Vastuuta ravintolatoiminnan päivittäisestä johtamisesta
– Dynaamisen ja kasvavan perheyrityksen notkeuden
– Mahdollisuuden osallistua myös ketjun kehitys- ja strategiatyöhön sekä paikan johtoryhmässä
– Santa’s Hotels -ketjun tuen ja henkilöstöedut
– Työpaikan ja laadukasta vapaa-aikaa Rovaniemellä, jossa luonto ja kaupunkielämä kohtaavat saumattomasti

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä: maarit.aho@santashotels.fi.

Hakemus, CV ja palkkatoivomus mielellään valokuvan kera sähköpostitse maarit.aho@santashotels.fi