Kalajoki | Santa’s Resort & Spa Hotel Sani: Talven 2024 majoitustarjous

Talvinen Kalajoki tarjoaa monipuolisesti ulkoiluvaihtoehtoja sa kylpyläelämyksiä

Kuva: Visit Kalajoki

Joko talvilomasuunnitelmasi ovat selvillä? Tule viettämään monipuolinen talviloma lukuisten talviaktiviteettien Kalajoelle! Kalajoelta löytyy talvista puuhastelua jokaiseen makuun sekä ulkona kauniissa merenrantamaisemissa että sisällä kylpylän hellivässä lämmössä. Majoitu vähintään kaksi yötä Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa ja säästät 20% majoituksen hinnasta!

Majoitu mukavasti Sanissa

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä, ainutlaatuisen luonnon ja sporttisten aktiviteettien helmassa. Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa voit majoittua Standard- ja Superior-hotellihuoneissa, huoneistoissa sekä Suiteissa.

Talven majoitustarjoukset Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa

  • Kun varaat yön Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa 15.2. mennessä aikavälille 16.2.-10.3.2024, niin säästät 10% ennakkoon maksetusta hinnasta.
  • Kun majoitut vähintään kaksi yötä aikavälillä 16.2.-10.3.2024 säästät 20% majoituksen ennakkoon maksetusta hinnasta.

Kruunaa lomasi kylpylässä ja herkuttele Ravintola Bistrossa

Kylpylän ja uimahallin vapaa käyttö aukioloaikoina sekä aamiainen sisältyvät aina majoituksen hintaan! Meiltä löydätkin kaiken, mitä tarvitset täydelliseen viihtymiseen. Kalajoen hotellissamme voit rentoutua jokaisen aistisi voimin.

SaniFani-kylpylän monipuoliset altaat, lempeät poreet ja lämpimät saunat saavat sinut unohtamaan arjen kiireesi. Kylpylähotellimme yhteydestä löydät rentouttavimmat spa-hoidot, hieronnat ja kauneuspalvelut, jotka kruunaavat hemmottelulomasi. Huomioithan, että kylpylä-uimahallissa on porrastettu vuosihuolto 21.2.2024 asti, tarkemman aikataulun löydät täältä.

Ravintola Bistrossa tarjoilemme maittavat annokset pieneen ja suureen nälkään. Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin!


Kalajoen monipuoliset talviaktiviteetit tekevät talvilomastasi ikimuistoisen!

Kalajoki tarjoaa jokaiselle mieluisia ulkoiluaktiviteetteja talven parhaaseen aikaan. Kalajoella on mitä mainioimmat hiihtomahdollisuudet, sillä huollettuja latukilometrejä on lähes 40km verran! Voit myös retkiluistella meren jäällä tai vaikka kokea merenrantamaisemien kauneuden moottorikelkan kyydistä käsin kelkkasafarilla. Kalajoella voit lisäksi kokeilla talviratsastusta ja talvipurjelautailua tai viettää päivän huskysafarilla tai lumikenkäillen ja pistäytyä pulkkamäessä hakemassa vauhdin hurmaa!


Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi viettämään sekä talven aktiivisimmat että rentouttavimmat hetket Kalajoelle Santa’s Resort & Spa Hotel Saniin! Varaa majoituksesi verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme:

+358 400 102 120
kalajoki(at)santashotels.fi


Aktiviteettikuvat: Visit Kalajoki