Kalajoki | Santa’s Hotels: Keittiö- ja ravintolatyöntekijöitä

Uskotko sinäkin joulupukkiin?

Me Sanissa uskomme ja tiedämme, että Kalajoen Hiekkasärkillä pukkikin mieluusti lomailee! Täällä nautitaan auringosta ja upeasta hiekkarannasta. Liity iloiseen joukkoomme, jos sinullakin on joulufiilistä sydämessä ympäri vuoden ja haluat olla kanssamme toteuttamassa iloiset ja parhaimmat muistot asiakkaillemme.

Haemme keittiö- ja ravintolatyöntekijöitä eri vastuualueisiin Santa´s Resort & Spa Hotel Saniin.

Avaamme uuden ravintolan kesäsesongille 2024, ja haluamme juuri sinun liittyvän ammattimaiseen joukkoomme, luomaan elämyksiä asiakkaillemme. Työt alkavat kevään/alkukesän aikana, ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus on myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen. Työntunteja on tarjolla vähintään 90-112,5h / 3vkoa.

Keittiötyöntekijöiltä odotamme kokemusta erilaisista keittiön töistä, sillä ravintolassamme valmistetaan aamiaista, lounasta, päivällistä, sekä á la carte-annoksia ja erilaisia kahvilatuotteita. Vastuullisuus ja hävikin seuraaminen kuuluvat luonnollisesti päivittäiseen toimintaamme. Etua on, jos sinulta löytyy kokemusta myös hallinnollisista tehtävistä (mm. tilausten tekeminen, toiminnan suunnittelu jne.), ja olet vahva tiimipelaaja. Ravintolatyöntekijöiltä odotamme aurinkoista asennetta, ja kykyä huolehtia asiakkaistamme koko palveluprosessin ajan. Kylpylän lipunmyynti on myös osa työtehtäviäsi. Sinun ei tarvitse olla valmis konkari alalta, kunhan omaat halun oppia, iloisen asenteen ja olet parhaimmillasi ihmisten parissa. Me opastamme alkuun!

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketjumme tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella.

TARJOAMME SINULLE:

  • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn iloisessa ja upeassa merenrantakohteessa
  • Monipuoliset vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet Hiekkasärkillä
  • Dynaamisen ja kasvavan perheyrityksen notkeuden
  • Positiivisen työskentelyilmapiirin sekä osaavan ja motivoituneen tiimin työsi tueksi
  • Santa’s Hotels -ketjun henkilöstöedut

EDELLYTÄMME SINULTA:

  • Joustavaa ja iloista asennetta
  • Mahdollista kokemusta tai koulutusta alalta/asiakaspalvelutehtävistä
  • Hygieniapassia

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

LISÄTIEDOT

Hotellipäällikkö Sanna Autio

Hakemus, CV ja palkkatoivomus sähköpostitse: sanna.autio(at)santashotels.fi