Kalajoki | Santa’s Resort & Spa Hotel Sani: Joogaviikonloppu Hiekkasärkillä 13.-15.9.2024!

Kuva: Visit Kalajoki

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani ja kuntokeskus GoFit järjestävät yhteistyössä joogaviikonlopun Kalajoen Hiekkasärkkien merellisissä maisemissa. Rentouttavaan ja lataavaan viikonloppuun ovat tervetulleita kaikki aiempaan joogakokemukseen katsomatta!


Joogaviikonloppu yhden hengen huoneessa 382 € / 1hh / 2 vrk
Joogaviikonloppu jaetussa kahden hengen huoneessa 302 € / hlö / 2hh / 2 vrk

Viikonloppu sisältää majoituksen merinäköalallisessa Superior-huoneessa, kylpylän ja GoFit-kuntosalin vapaan käytön aukioloaikana, ohjelman mukaiset joogaohjaukset sekä ruokailut. Viikonloppu toteutuu vähimmäisosallistujamäärän täyttyessä. Paikkoja rajoitetusti ja paikat varattu ensisijaisesti majoittuville.

Joogaviikonloppu avataan myyntiin myös päiväkävijöille pe 23.8.2024, mikäli paikkoja vapaana.
Päiväkävijät 162 €/ hlö sisältäen joogaohjaukset, lounaan, illallisen ja tervetulosmoothien.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET
Santa’s Sani myyntipalvelu
kalajoki(at)santashotels.fi / 0400 102 120

LISÄTIEDOT JOOGAOHJAUKSISTA
Joogaohjaaja Johanna Östberg
johanna(at)gofit.fi / 040 7375472

Peruutusehdot: Kuluton peruutus 2.9.2024 saakka, jonka jälkeen veloitus varatun mukaisesti.
Peruutusehdon umpeuduttua veloitamme varaukset ennakkoon maksulinkillä.


OHJELMA

PERJANTAI

 • 16.00 Alkaen huoneet käytettävissä
 • 18.30 Kokoontuminen hotellin aulaan ja tervetulosmoothiet
 • 19.00 Rentouttava Yin-jooga, 60 min
 • Vapaa-aikaa

LAUANTAI

 • 8.00 – 10.30 Runsas buffetaamiainen tarjolla
 • 10.30 Lempeä Flow-jooga, 60 min
 • 12.00 Lounas
 • Vapaa-aikaa
 • 13.15 Maisemajooga Hiekkasärkkien upeassa rantaympäristössä*, 60 min
  *huonon sään sattuessa sisätiloissa
 • Vapaa-aikaa
 • 15.00 Kasvojooga ja äänimaljarentoutus, 90-120min
  mukaan oma kasvo-öljy sekä suosituksena pieni peili
 • Vapaa-aikaa
 • 20.00 Yhteinen illallinen Sanin uudessa ravintola Välkkeessä

SUNNUNTAI

 • 8.00 Aamujooga, 75 min
 • 8.00 – 10.30 Runsas buffetaamiainen tarjolla
 • 12.00 mennessä huoneiden luovutus

JOOGAKUVAUKSET

Yin-jooga

Yin-jooga on rauhallinen ja meditatiivinen joogatunti, jossa jooga-asanat tuetaan hyvin apuvälineitä käyttäen. Asanoissa viivytään pitkään, jotta saadaan avaava ja rentouttava vaikutus kehon syvempiin osiin, kuten sidekudoksiin ja jänteisiin. Ohjaajana Johanna.

Lempeä flow-jooga

Rauhallisen fyysinen harjoitus, joka vahvistaa ja vapauttaa kehoa, aktivoi hengitystä sekä rauhoittaa hermostoa. Ohjaajana Johanna.

Maisemajooga

Maisemajooga palauttaa joogan luonnon helmaan ja tarjoaa vaihtoehtoja tutuille jooga-asanoille Hiekkasärkkien maaston muotojen sekä maisemien inspiroimana. Harjoitus auttaa sinua maadoittumaan ja yhdistymään luontoon syvemmällä tasolla. Se voi myös lisätä tietoisuuttasi ympäröivästä ekosysteemistä ja tarjota uudenlaisen kokemuksen joogaharjoituksesta. Ohjaajana Johanna.

Kokonaisvaltainen kasvojooga

Kasvojoogassa rentoutetaan ylityöskenteleviä kasvojen lihaksia ja aktivoidaan kasvojen nukahtaneita lihaksia. Kasvojooga vilkastuttaa kollageenin sekä elastiinin tuotantoa ihon keskiosassa ja parantaa kasvojen alueen verenkiertoa. Verenkierron paranemisen myötä kasvojen iho kirkastuu, puhdistuu ja saa kauniin hehkun. Varaa mukaan pieni peili (ei pakollinen, mutta auttaa hahmottamaan kasvojen lihaksia) sekä kasvo-öljy. Esteenä kasvojoogalle paha ihottuma ja vasta tehty silmäleikkaus. Ohjaajana Anna.

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutuksessa ollaan mukavassa makuuasennossa ja päästetään irti tekemisestä ja suorittamisesta. Äänimaljojen sointi kuljettaa lempeästi syvään rentouden tilaan. Ohjaajana Anna.

Aamujooga

Kehoa uuteen päivään herättelevä helppo, rento ja rauhallinen joogaharjoitus, joka voimistaa lempeästi kehoa, edistää liikkuvuutta ja rauhoittaa mieltä. Ohjaajana Johanna.

JOOGAOHJAAJAT

Johanna Östberg

Johanna on toiminut Kalajoen Hiekkasärkillä kuntokeskusyrittäjänä jo yli kymmenen vuotta. Johanna on tunnettu kannustavasta ja lämminhenkisestä lähestymistavasta, ja hänen tavoitteensa on luoda kuntokeskukseensa yhteisöllinen ilmapiiri, jossa jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi. Vahvuutena hänellä on kattava osaaminen terveysliikunnasta, voimaharjoittelusta ja ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta kaiken tasoisille ja ikäisille liikkujille. Johanna on ammatiltaan liikunnanohjaaja (AMK), somaattinen joogaohjaaja sekä personal trainer. Taskussa on myös lukematon määrä muita liikunta- ja hyvinvointialan tutkintoja ja koulutuksia.

Anna Ylikarjula

Anna toimii hyvinvointialan yrittäjänä ja on ammatiltaan somaattinen joogaohjaaja, kasvojoogaopettaja, hermoratahieroja sekä liikuntaneuvoja.


Kuvat: Visit Kalajoki