Kalajoki | Aktiviteetteja säällä kuin säällä

kalajoki aktiviteetit

Suomen kesä voi olla yllättävä eikä kaikki aina suju suunnitelmien mukaan. Tylsistyä ei kuitenkaan tarvitse, sillä Kalajoki tarjoaa tekemistä jokaiselle vauvasta vaariin. Ota tästä listauksesta talteen parhaat aktiviteetti-ideat kesälomaasi varten!

Santa’s Resort&Spa Sani sijaitsee Kalajoella aivan kaiken keskellä Hilmantorin kupeessa. Tekemisen puutteen iskiessä jo samasta rakennuksesta löytyy paljon viihdykettä.

Sanin sisäleikkipuisto – parasta perheen pienimmille

Sisäleikkipuisto on avoinna päivittäin kello 9.00-20.00. Santa’s Sanissa majoittuville lapsiperheille sisäänpääsy on ilmainen. Hinta muulloin 5 €/lapsi, aikuiset ja konttausikäiset veloituksetta.

Sanin Uimahalli – pulikointia päivään

Kylpylä SaniFani sijaitsee aivan Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueen sydämessä. SaniFani auki kesäkaudella 6.6-14.8.2022 ma-su 12.00-20.00. Aamu-uinti ke-pe 8.00-10.00.

Kylpylän puoli pysyy suljettuna toistaiseksi kunnostustöiden vuoksi, mutta uimahalli on avoinna normaalisti.

Sun Bowling Kalajoki – hohtoa ja hauskaa

Sun Bowling Kalajoki sijaitsee Kylpylä SaniFanin alakerrassa. Valoisassa ja viihtyisässä keilahallissa voi keilata perheen pienimpien kanssa laitojen omistamalla ja hohtokeilata yksin tai ystävien kanssaporukalla.

Sandscape Pakohuone – 60 minuuttia jännitystä

Jännittävään pakohuoneeseen kulku kylpylä SaniFanin sisäänkäynnistä. Sandscapessa pääset pelastamaan maailman sitä uhkaavalta asteroidilta tai itsesi korruptoituneen vankilanjohtajan tempuilta. Pakohuonepelit sopivat ikähaarukaltaan lähes vauvasta vaariin, noin 10-80 vuotiaille.

kalajoki aktiviteetit
Lähde: Visit Kalajoki / SuperPark Kalajoki

Jos sää yllättää, pääsee Kalajoella pitämään hauskaa myös sisätiloissa.

SuperPark Kalajoki – koko perhe viihtyy

SuperPark Kalajoki on kaikenikäisten liikunnallinen aktiviteettipuisto sisällä ja ulkona, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset.

Seikkailupuisto Pakan Event Park Arena – hauskanpitoa kaveriporukoille ja ryhmille

Seikkailupuisto Pakka on yksi Suomen parhaista ja tunnetuimmista seikkailupuistoista, jossa pääsee kiipeilemän, liukumaan ja paljon muuta. Pakalta kuitenkin löytyy myös uusia sisäaktiviteetteja kuten kuplafutis, jota järjestetään Event Park Arenalla.

kalajoki aktviteetit
Lähde: Visit Kalajoki / Kalajoki Golf

Kalajoki on tunnettu merestä, hiekkasärkistä ja loistavista golfausmahdollisuuksista.

Kalajoki Golf – Suomen ykköskenttä valmiina juuri sinulle

Kalajoki Golfin 18-reikäinen PAR73 -kenttä sijaitsee lähellä merta ja on hiekkapohjansa ansiosta pelikunnossa aikaisesta keväästä myöhälle syksyyn.

Varaa golf-lomasi Santa’s Resort&Spa Sanista!

SeikkailuGolf Kalajoki – Meriseikkailulle golfin muodossa

Uusi minigolfpaikka JukuParkin alueella tarjoilee 18 meriteemaista rataa. Haasta koko perhe sekä kaverisi mukaan ja lähde nauttimaan kesäfiiliksestä!

Golfkeisari – täysin uudenlainen tapa kokea golf

Golfkeisarissa pääset hiomaan lyöntisi kuntoon milloin vain omilla ehdoillasi. Uudenlainen golfsimulaattori on auki itsepalveluna 24/7.

Aktiviteetit kalajoki
Lähde: Visit Kalajoki / Maakalla

Meri ja merenranta on kalajokisille rakas, ja siitä onkin saatu alueella elanto jo vuosisatojen ajan.

Kalasta Kalajoella – monipuoliset kalavedet

Usea yritys Kalajoen alueella tarjoaa opastettuja kalastusretkiä, mutta voit myös toteuttaa reissun itse. Tutustu kalastusalueisiin ja lupatietoihin täällä.

Kaljaasilla Maakallaan – purjealuksella autonomiselle kalastajasaarelle

Koe monta ainutlaatuista elämystä samalla kerralla. Kaljaasi Ansio lähtee Rahjan kalasatamasta useamman kerran viikossa ja seilaa Kalajoen saaristoon. n. Matkan kokonaiskestoaika on noin 4,5 tuntia, ja sen aikana tarjotaan kahvia ja virvokkeita sekä herkullinen lohikeittoateria leivät ja juomat sisältäen.

Rantaelämää
Lähde: Visit Kalajoki

Kalajoen alueen aktiviteeteista ei monipuolisuutta puutu ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin!

Kotieläinpiha HuliVili – maadoittava maalaismaisema ja suloisia silitettäviä

Kalajoen herttaisella Etelänkylän aluella sijaitseva Kotieläinpiha HuliVilissä pääsee tutustumaan monelaisiin eläimiin aina marsuista possuihin ja alpakoihin. Kotieläinpiha on kesällä 2022 avoinna ma-su klo 11-19.

Särkkäin Formula Center – vauhdin riemua

Jos vauhti viihdyttää, suuntaa Safaritalon karting-ringille tai vuokraa vesijetti!

JukuPark – Kalajoen klassikko

Vesiliukumäkiä, auringonottoalueita, polkuveneitä, ravintoloita, saunomista ja paljon muuta! Vietä päivä tai pari JukuParkissa perheen tai ystävien kanssa. Santa’s Sanissa yöpyessäsi voit ostaa liput ennakkoon varauksen yhteydessä ja saada ne heti sisäänkirjautuessa.

Varaa Jukuloma Santa’s Resort&Spa Sanissa!

Plassin alue – historian havinaa Kalajoen kylällä

Plassin alueella pääset tutustumaan Kalajoen rikkaaseen historiaan. Alueella sijaitseva Havulan kartano on upea käyntikohde!

Lisää aktiviteettivinkkejä löydät Visit Kalajoen sivuilta!