Tule viettämään rauhaisaa ja ikimuistoista joulua Santa’s Resort & Spa Hotel Saniin!

Joulu on yhdessäolon aikaa. Tee joulun pyhistä ikimuistoisia ja ennen kaikkea koko porukalle rentouttavia ja tule viettämään joulua Kalajoen hiekkasärkkien merimaisemiin. Me hoidamme kaiken valmiiksi, joten jätä stressi jouluvalmisteluista kotiin ja saavu paikalle nauttimaan joulusta!

Joulu on ihanaa yhdessä olemisen aikaa, joka tuo valoa pimeän vuodenajan keskelle. Hyvä ruoka, itselle tärkeät ihmiset ja rauhaisa tunnelma rentouttavat kehoa ja mieltä, mutta kaiken sen valmistelu taas voikin tuoda melkoisen stressin. Tänä jouluna tähän on helppo ratkaisu; tule viettämään joulua Santa’s Resort & Spa Hotel Saniin. Me hoidamme valmistelut, siivoukset ja ruokailut, jotta te saatte keskittyä olennaiseen, eli joulusta, sen tunnelmasta ja läheisten seurasta nauttimiseen.

Joulu Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa

Tule rauhoittumaan ja viettämään ikimuistoista joulua kanssamme 23.-26.12.2023. Kolmen vuorokauden joulupaketti sisältää ohjelmaa, aamiaiset, joulupuuron, jouluaaton ja joulupäivän illalliset, majoituksen kahden hengen Standard-huoneessa 23.-26.12. ja kylpylän sekä kuntosalin käytön. Koko joulun ajan hotellin aulabaarissa on tarjolla glögiä ja pipareita.

Kolmen vuorokauden joulupaketin hinnat alkaen:
328 €/ aikuinen
171 €/ lapsi 4-15 vuotta
Alle nelivuotiaat lapset veloituksetta ilman omaa petipaikkaa.

Tervetuloa viettämään joulua Kalajoelle!

Tiedustelut ja varaukset:
info.kalajoki(at)santashotels.fi
0400 102 121