Isänpäivä Tunturissa! Herkuttele, rentoudu ja vietä laatuaikaa yhdessä Saariselällä.

Tuo isä viettämään ikimuistoista isänpäiväviikonloppua Santa’s Hotel Tunturiin. Viikonloppuna myös katetaan pöytä täyteen herkkuja kaksin kappalein, kun lauantai-iltana Lapin keittiömestarit pistävät parastaan Herkkupöytään ja sunnuntaina nautiskellaan spesiaalibrunssista. Varaa pöydät ja majoitus ja yllätä isä unohtumattomasti.

Isänpäivä on juhlapäivä, jota vietetään isien kunniaksi ja muistoksi. Kalenterissa isänpäivä asettuu aina marraskuun toiselle sunnuntaille, joka tänä vuonna on 12.11. Yllätä isä ja suuntaa perheen kanssa nauttimaan Saariselän komeista tunturimaisemista, upeista makuelämyksistä, yhdessä tekemisestä ja yhteisestä ajasta.

Meillä koko porukka pääsee rentoutumaan ja keskittymään yhdessäoloon, sillä me hoidamme siivoamiset, ruokien laitot ja tunnelmalliset puitteet – teidän tehtäväksi jää vain saapua paikalle ja luoda yhteisiä muistoja.

Herkullisia kattauksia kaksin kerroin

Lapin Keittiömestareiden Herkkupöytä katetaan Santa’s Hotel Tunturin Siula-ravintolaan lauantaina 11. marraskuuta 2023. Vuoden teemana on skandinaaviset maut pohjolan perinteitä unohtamatta. Paikalle odotetaan jälleen satoja vierailijoita, ruoka-alan ammattilaisia, alan opiskelijoita sekä yhteistyökumppaneita. Tapahtuma on myyty aikaisempina vuosina usein loppuun jo ennalta, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin ennakkoon!

Sunnuntaina 12.11. Ravintola Kaltioon katetaan Isänpäivän brunssi. Brunssilla päästään herkuttelemaan paikallisilla herkuilla ja kohottamaan malja yhdessä brunssiin sisältyvällä kuohuviinilasillisella.

Myös Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Rôtisseurs-kilven ansainnut Ravintola Kaltio on avoinna viikonloppuna, ja tarjoilee makuelämyksiä lappilaisista herkullisista raaka-aineista ripauksella mausteita kansainvälisestä keittiöstä.

Majoitu mukavasti Santa’s Hotel Tunturissa koko porukalla

Santa’s Hotel Tunturissa on majoitusvaihtoehtoja kaikille. Hotellimme 260 hotellihuonetta ja huoneistoa ja palveleva henkilökuntamme pitävät huolen siitä, että meillä viihdyt ison tai pienen seurueen kanssa vuorokauden ympäri. Meillä voit valita majoituksesi esimerkiksi erikokoisten huoneistojen, hyvin varusteltujen saunallisten superior- ja deluxe- huoneiden tai ylellisten sviittien joukosta.

Tutustu hotelliin ja majoitusvaihtoehtoihin nettisivuillamme sekä varaa majoituksesi verkkokaupasta.

Ulkoile yhdessä tunturimaisemissa ja kansallispuistossa

Saariselällä on upeat puitteet ulkoiluun yhdessä. Suuntaa esimerkiksi Urho Kekkosen kansallispuistoon päivävaellukselle tai retkelle suoraan hotellin pihasta. Jos hiihtäminen on lajina isän mieleen, kannattaa sukset pakata mukaan, sillä Saariselällä on jo saatu latuja auki, ja lisää avataan pikkuhiljaa talven edetessä. Voit tarkistaa ajankohtaisen latutilanteen allaolevan linkin artikkelista. Illat kuluvat mukavasti esimerkiksi keilaten, saunoen ja herkutellen Ravintola Kaltiossa. Suunnittele siis mukava ja rentouttava viikonloppu täynnä laatuaikaa yhdessä ja isälle mieleisiä asioita puuhaten.

Lokakuussa Santa’s Hotel Tunturin tiloissa on myös aloittanut hieroja, joten voit varata isälle yllätyslahjaksi ajan hierontaan.

Varaa ikimuistoinen isänpäiväviikonloppu verkkokaupastamme tai myyntipalvelustamme.

Myyntipalvelu:
Puh. 0400 102 190
saariselka(at)santashotels.fi

Santa’s Hotel Tunturi
Lutontie 16
99830 Saariselkä

4RcoNf_w

Tiesitkö, että Santa’s Hotelsilla on kohteita kuudella paikkakunnalla Lapissa ja Kalajoella? Katso kaikki ajankohtaiset tarjouksemme täältä: Tarjoukset – Santa’s Hotels (santashotels.fi)