Igluyö hotellihuoneen hinnalla!

Iglumajoitus Rovaniemellä ja Luostolla

Varaa yö Santa’s Hotel Santa Clausissa tai Santa’s Hotel Aurorassa, saat toisen yön lasi-iglussa hotellihuoneen hinnalla!

Rovaniemi:
Santa’s Hotel Santa Claus & Santa’s Igloos Arctic Circle

Santa’s Hotel Santa Claus sijaitsee Rovaniemen sydämmessä, kävelyetäisyydellä kaupungin runsaasta ja monipuolisesta ravintola- ja kulttuuritarjonnasta, tyylikkäistä kahviloista sekä Ounasvaaran ja Kemijoen upeista ulkoilumaastoista.

Vietä yö napapiirillä, pohjoisen taivaan alla! Santa’s Igloos Arctic Circle sijaitsee rauhallisella alueella, mutta vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Joulupukin Pajakylästä jossa pääset kokemaan joulun taikaa! Upeissa igluissamme on kaksi vuodetta lasikaton alla sekä kylpyhuone jossa wc ja suihku. Ilmalämpöpumppu ja lämmitetyt kattolasit takaavat sopivan lämpimät yöunet.
Alueen keskellä sijaitsee ravintola Arctic Eye, jossa nautit kiireettömät aamiaiset ja rennot illalliset.

Jotta et nukkuisi onnesi ohi, paikallinen revontuli-hälytys kertoo milloin kannattaa katsella taivaalle!

Tarjous voimassa varauksille aikavälillä 11.12.-22.12.2020


Luosto:
Santa’s Hotel Aurora & Igloos

Santa’s Hotel Aurora on Pyhä-Kansallispuiston kupeessa, retkeilyreittien aloituspisteessä!

Hotellimme kaikissa huoneissa on oma sauna! Samassa pihapiirissä sijaitsevat upeat lasi-iglumme, joissa jokaisessa on kaksi vuodetta lasikaton alla sekä kylpyhuone, jossa wc ja suihku. Ilmalämpöpumppu ja lämmitetyt kattolasit takaavat sopivan lämpimät yöunet. Paikallinen revontulihälytys kertoo parhaat mahdollisuudet revontulien katseluun.

Ravintolassamme nautit kiireettömän aamiaisen ja herkulliset illalliset.

Tarjous voimassa varauksille aikavälillä 27.11.-13.12.2020