Huhtikuun kevähanget omassa kuplassa!

Rakka Kilpisjarvi Saana

Santa’s Hotelsin huoneistot ja iglut ovat oiva tapa nauttia pohjoisen keväthangista omassa rauhassa.

Huoneistot Saariselällä – Santa’s Hotel Tunturi

Valitse sinulle sopivan kokoinen huoneisto! Kaikissa huoneistoissamme on oma sauna, keittiö, oleskelutilaa sekä parveke tai terassi. Studio ja yhden makuuhuoneen huoneisto soveltuu pariskunnille ja kaveruksille. Kahden, kolmen ja viiden makuuhuoneen huoneistoissa viihtyy koko perhe ja jokaiselle on riittävästi tilaa!

Voit varata huoneiston hotelliaamiaisella tai täysin omatoimimajoituksena. Loppusiivous, liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät aina hintaan!

Huoneistomme sijaitsevat luhtitalossa, jossa jokaiseen huoneistoon on oma sisäänkäynti suoraan ulkoa.


Lasi-iglut Rovaniemellä – Santa’s Igloos Arctic Circle

Lasi-iglut ovat todellinen matkustuskupla!

Lasi-igluissamme vuoteet on sijoitettu lasikaton alle, jotta voit ihailla pohjoisen taivaan valoilmiötä mukavasti peiton alla. Ilmalämpöpumppu, lämmitetyt kattolasit ja oma kylpyhuone takaavat miellyttävän majoituskokemuksen. Osassa igluistamme on myös sauna.

Aamu on taatusti kiireetön, sillä saatte nauttia igluun toimitetun aamiaiskorin antimista.

Ystäväporukan tai koko perheen igluelämykseen sopii erinomaisesti alkovillinen iglu, joka soveltuu 4-5 hengelle. Alkovillisen ja saunallisen iglu voi yhdistää väliovella, jolloin suurempikin porukka majoittuu mukavasti yhteisiin igluihin.

PS. Tiesitkö että revontulia voi nähdä aina huhtikuun loppupuolelle asti?


Huoneistot Kalajoella – Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

Jokaisesta huoneistostamme avautuu maisemat Kalajoen hiekkasärkille! Oma keittiö, oleskelutila ja lasitettu parveke takaavat viihtyisän oleskelun, olit sitten etätöissä tai lomalla.

Huoneistojen hintaan sisältyy hotelliaamiainen, loppusiivous, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä kylpylän ja saunojen vapaa käyttö.

Hyppää fatbiken selkään, hiihdä hyvin hoidetuilla laduilla tai lainaa lumikengät ja lähde nauttimaan Hiekkasärkkien upeista, keväisistä ulkoilumaastoista! 


Lasi-iglut ja saunalliset huoneet Luostolla – Santa’s Hotel Aurora

Lämminhenkinen Santa’s Hotel Aurora sijaitsee aivan Pyhä-Luoston Kansallispuiston rajalla ja Luostotunturin kupeessa, hiihtämään ja rinteisiin pääset suoraan pihalta!

Aurorassa voit viettää myös unohtumattoman yön lasi-iglussa. Ilmalämpöpumppu, lämmitetyt kattolasit ja oma kylpyhuone takaavat miellyttävän majoituskokemuksen. Osa igluista on myös yhdistettävissä väliovella, jolloin koko perhe tai ystäväporukka majoittuu mukavasti.

Jokaisessa hotellihuoneessamme on oma sauna, ja osassa myös aito takka!

Iglujen ja huoneiden hintaan sisältyy hotelliaamiainen, jonka voi nauttia omassa huoneessa.


Majoitus Kilpisjärvellä – Santa’s Chalets Rakka

Jylhän Saanatunturin juurella työhuolet haihtuvat kuin tuhka tuleen. Kilpisjärven karu, mutta niin kaunis tunturimaisema rauhoittaa ja tarjoaa hienot puitteet monipuolisille aktiviteeteille: esim. talvikävelyreitit, hiihtoladut, moottorikelkka- ja pilkkiretket, lumikenkäily, tulistelu kodassa… Tiesitkö että Kilpisjärvi on yksi Euroopan parhaista paikoista revontulien bongailuun?

Santa’s Chalet Rakan viihtyisät huoneistot tarjoavat täydenpalvelun etätyöpaikan: jokaisessa huoneistossa on oma keittiö, olohuone, sauna ja 2-3 makuuhuonetta. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan, ja halutessasi voit myös tilata välisiivoukset sekä ruokailut. Hämmästyttävän monipuolinen ruokakauppa sijaitsee vain 200 metrin päässä.
Tule nauttimaan luonnon rauhoittavasta voimasta Saanatunturin kainaloon!