Santa’s Hiihtolomatarjoukset!

Hotel Aurora Luosto Talvi Hiihto

Pohjois-Suomea hellitään ennätyksellisillä hangilla! Tule nauttimaan aidosta hiihtolomasta Santa’s Hotelsien kohteisiin – nyt tarjoushinnoin!

Koko perheen hiihtoloma Saariselällä alk. 135 €/vrk

Alk. 405 €/ 3 vrk/ saunallinen 1 makuuhuoneen huoneisto, max 2 aikuista ja 2 lasta alle 16v, sisältäen aamiaisen, liinavaatteet, pyyhkeet, välisiivouksen ja kuntosalin käytön.
507 €/ 3vrk/ saunallinen 2 makuuhuoneen huoneisto max 6 hengelle sisältäen aamiaisen, liinavaatteet, pyyhkeet, välisiivouksen ja kuntosalin käytön.
Tarjoukset voimassa viikoilla 2-10. Hinnat voimassa kun majoitusvaraus minimi 3 vuorokautta.

Lumen syvyys n. 70 cm virallisssa mittauksissa. Upea Suomen pisin pulkkamäki, jossa upea palkittu valaistus sekä laskettelukeskus. Saariselän latuverkosto hoidetaan päivittäin ja ladut kulkevat läpi metsien ja nousevat uskomattomiin maisemiin ympäröivien tunturien rinteille. Saariselän ja Kiilopään ympäristössä on myös talvikävely-, talvipyöräily- ja lumikenkäreittejä.

Rinnetiedot :  https://skisaariselka.com/fi/  Winter Parkissa kaikenikäisille lumihauskaa: pulkkailua, jääkolkkaa, snowtube-liukumäki

Varaukset: saariselka@santashotels.fi

Hiihtoloma Luostolla alk. 169 €/huone/vrk

Luoston upeat ladut ja kansallispuistomaisemat kutsuvat rentoutumaan Santa’s Hotel Auroran täydenpalvelun lomakohteessa.

Saunallinen kahden hengen huone 169 €/vrk, sisältäen aamiaisen ja revontulihälytyksen. Tarjous voimassa viikoilla 2-10. Hinta voimassa kun majoitusvaraus on minimi 2 vuorokautta.

Heti Hotel Auroran takapihalta alkaa Luoston loistavat latuverkostot! SkiBussilla pääset myös kätevästi päiväretkelle Pyhätunturin maisemiin.

Varaukset: luosto@santashotels.fi

Kylpyläloma – miniloma Kalajoella alk. 129 €/vrk

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani
Lähde arkea pakoon minilomalle kylpylään! Minilomatarjouksiimme sisältyy majoitus kahdeksi vuorokaudeksi, aamiainen sekä kylpylän ja uimahallin vapaa käyttö. Lapsille hintaan sisältyy myös sisäleikkipuiston vapaa käyttö.

Miniloma kahdelle alk. 258 €/ 2 vrk
Miniloma perheelle alk. 298 €/ 2 aikuista ja 1-2 lasta/ 2 vrk.

Tarjous voimassa hiihtolomaviikoilla 8, 9 ja 10. Tarjoushuoneita saatavilla rajoitetusti. Hinnat voimassa kun majoitusvaraus minimi 2 vuorokautta.
Varaukset: kalajoki@santashotels.fi