Häät Santa’s Sanissa Kalajoella

Häät – yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä, tehdään siitä ikimuistoinen!

Kun unelmienne päivä koittaa, on tärkeää, että tuoreena avioparina saatte keskittyä ainoastaan nauttimiseen sekä luomaan muistoja, joita vaalia. Sydämellinen tiimimme toteuttaa tilaisuuden järjestelyt ja tarjoilut laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja toiveitanne kunnioittaen. Haluamme luoda yhdessä teidän kanssanne tunnelmallisen juhlan, jota muistella jälkeenpäin hymyssä suin.

Häästressi – mitä se on?

Suunnittelutiimimme on valmis tekemään kaikkensa täydellisen päivänne eteen. Istahdetaan alas kahvikupin kera suunnittelupalaveriin, jossa hiotaan tilaisuuden järjestelyt pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Meillä on ideoita ja vahvaa osaamista – anna meidän auttaa ja unohda stressi, se on vanhanaikaista!

Tutustu valmiiseen häämenuehdotukseemme alla olevasta linkistä tai kerro meille toiveesi niin räätälöimme uniikin kokonaisuuden.

Juhlaruokailu on toteutettavissa sekä buffet-pöytänä että pöytiin tarjoiltuna – tai yhdistetään vaikka molempia!

Häämenu


Häät meren rannalla – tutustu kuviin tästä!

”Häämme Kylpylähotelli Santa’s Sanissa olivat alusta loppuun saakka onnistuneet. Häiden suunnittelu onnistui toiselta paikkakunnalta käsin sujuvasti sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Kaunis juhlasali toi juhliin ylellisen tunnelman ja ruoka sai vierailtamme pelkkiä kehuja. Henkilökunta huolehti siitä, että meidän ja vieraamme ei tarvinnut muuta kuin tulla paikalle ja nauttia ikimuistoisesta päivästä.”

Hanna-Mari & Tomi


Tiedustelut: kalajoki@santashotels.fi tai puh. +358 400 102 121.