Häät Santa’s Sanissa Kalajoella

Häät – yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä, tehdään siitä ikimuistoinen!

Kun unelmienne päivä koittaa, on tärkeää, että tuoreena avioparina saatte keskittyä ainoastaan nauttimiseen sekä luomaan muistoja, joita vaalia. Sydämellinen tiimimme toteuttaa tilaisuuden järjestelyt ja tarjoilut laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja toiveitanne kunnioittaen. Haluamme luoda yhdessä teidän kanssanne tunnelmallisen juhlan, jota muistella jälkeenpäin hymyssä suin.

Häästressi – mitä se on?

Suunnittelutiimimme on valmis tekemään kaikkensa täydellisen päivänne eteen. Istahdetaan alas kahvikupin kera suunnittelupalaveriin, jossa hiotaan tilaisuuden järjestelyt pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Meillä on ideoita ja vahvaa osaamista – anna meidän auttaa ja unohda stressi, se on vanhanaikaista!

Tutustu valmiiseen häämenuehdotukseemme alla olevasta linkistä tai kerro meille toiveesi niin räätälöimme uniikin kokonaisuuden.

Menun hintaan sisältyy aina tilavuokra, pöytäliinat, kattaus sekä tarjoiluhenkilökunta koko päivän ajaksi.

Juhlaruokailu on toteutettavissa sekä buffet-pöytänä että pöytiin tarjoiltuna – tai yhdistetään vaikka molempia!

Häämenu

Hääpaketin (min. 50 hlöä) hintaan sisältyy:

Valintanne mukainen häämenu, juhlatilan tilavuokra, valkoiset pöytäliinat, kattaus ja servetit hääparin toiveiden mukaan sekä tarjoiluhenkilökunta, joka huolehtii päivän ajan, että morsiuspari ja vieraat saavat keskittyä juhlimiseen.

Hinta, kun pääruoka tarjoillaan noutopöydästä:
40 €/ aikuiset, 20 €/lapset 4-12 v, alle 4-v veloituksetta

Hinta, kun pääruoka tarjoillaan pöytiin:
42 €/aikuiset, 20 €/lapset 4-12 v, alle 4-v veloituksetta


Häät meren rannalla – tutustu kuviin tästä!

”Häämme Kylpylähotelli Santa’s Sanissa olivat alusta loppuun saakka onnistuneet. Häiden suunnittelu onnistui toiselta paikkakunnalta käsin sujuvasti sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Kaunis juhlasali toi juhliin ylellisen tunnelman ja ruoka sai vierailtamme pelkkiä kehuja. Henkilökunta huolehti siitä, että meidän ja vieraamme ei tarvinnut muuta kuin tulla paikalle ja nauttia ikimuistoisesta päivästä.”

Hanna-Mari & Tomi


Tiedustelut: kalajoki@santashotels.fi tai puh. +358 400 102 121.